search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:03
MENU CLOSE

Χάρης Κωστόπουλος: Βουβός θρήνος στην κηδεία του τραγουδιστή – Συντετριμμένη η οικογένειά του

23.01.2024 09:59
kostopoylos-kideia-new

Στο Νέο Κοιμητήριο Γλυφάδας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη (23/1) η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του Χάρη Κωστόπουλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ύστερα από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι έδωσαν το παρών στο τελευταίο ταξίδι του καλλιτέχνη, προκειμένου να πουν το στερνό «αντίο».

Η σύζυγος του, Βιβή και οι γιοι του, Ραφαήλ και Χρήστος έφτασαν λίγο μετά τις 9:30 στην εκκλησία με τον τελευταίο να εκφωνεί τον επικήδειο, ραγίζοντας καρδιές.

«Πατέρα σε ευχαριστώ για όλα. Όπως μας στήριξες εσύ όλα αυτά τα χρόνια, θα στηρίξω εγώ τώρα την οικογένειά μας» είπε συγκινημένος, ενώ αποκάλυψε ότι δεν τού είχαν πει ποτέ ότι ο Βασίλης Καρράς είχε φύγει από τη ζωή ώστε να μη συντριβεί.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί ο Σύλλογος “Φλόγα” Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Θα ενημερώσουμε σύντομα για το πότε και πού θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας. Ζητάμε την κατανόηση και τον σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε. Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειές τους σε όλη αυτή τη διαδρομή. Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή», ανέφερε η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατο του τραγουδιστή.

Διαβάστε επίσης:

Δήμητρα Ματσούκα: Ντύθηκε… Barbie και πόζαρε με χάρη στον φακό! (Photo)

Πάνος Βλάχος κατά δημοσιογράφων: «Έχετε την τάση να λερώνετε καθετί όμορφο» (Video)

Αιμιλία Υψηλάντη: «Σεβάστηκα απόλυτα τις επιθυμίες της κόρης μου»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:02