search
ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:43
MENU CLOSE

Κέιτ Μίντλετον: Φήμες για «επιπλοκές μετά από υστερεκτομή» – Ματαιώθηκαν όλες οι υποχρεώσεις της – Χειρουργείται και ο Κάρολος

23.01.2024 19:52
kate middleton 765- new

Φουντώνουν οι φήμες για την σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, η οποία παραμένει στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη, ενώ για αύριο είναι προγραμματισμένο το χειρουργείο του Βασιλιά Καρόλου.

Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την περίπτωση της Κέιτ και παρόλο που το παλάτι διαμηνύει πως η χειρουργική επέμβαση ήταν προγραμματισμένη, η πριγκίπισσα είχε κανονίσει πάρα πολλές υποχρεώσεις μέχρι το Πάσχα που τώρα ματαιώνονται.

Πηγή κοντά στο παλάτι, ανέφερε για πρώτη φορά την λέξη «υστερεκτομή», «φουντώνοντας» τα σενάρια για επιπλοκές στη μετεγχειρητική περίοδο. Η βασιλική οικογένεια αναφέρει πως η Κέιτ Μίντλετον θα παραμείνει στο νοσοκομείο για τουλάχιστον 14 ημέρες.

Την ίδια ώρα, ο βρετανικός Τύπος ασχολείται και με τον βασιλιά Κάρολο που θα υποβληθεί εντός της εβδομάδας σε θεραπεία για υπερπλασία προστάτη.

Από το παλάτι επισημαίνεται πως πρόκειται για μια διορθωτική διαδικασία, με δημοσιογράφους ωστόσο να υποστηρίζουν ότι η επέμβαση έχει ήδη γίνει, επιτυχώς.

Προβλήματα με την υγεία της αντιμετωπίζει και η δούκισσα του Γιορκ, Σάρα Φέργκιουσον, η οποία διαγνώστηκε με επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος, μήνες μετά τη μαστεκτομή στην οποία υπεβλήθη για καρκίνο του μαστού.

Διαβάστε επίσης:

«Ρολόι της Αποκάλυψης»: Παραμένει πιο κοντά από ποτέ στα μεσάνυχτα

SOS από ΠΟΥ για το «τσουνάμι» της ιλαράς στην Ευρώπη – Από 941 κρούσματα το 2022, πάνω από 30.000 το 2023

Αδιόρθωτη CIA: Με προπαγανδιστικό βίντεο σε πλατφόρμα που… έχει απαγορευθεί στη Ρωσία, καλεί πράκτορες να αλλάξουν πλευρά

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22.05.2024 03:01