search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:39
MENU CLOSE

Τεταμένες οι σχέσεις Πολάκη – Κουμουνδούρου με αφορμή ένα κακόγουστο σκίτσο

24.01.2024 12:24
polakis siriza

Η επιλογή της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ να κρατήσει αποστάσεις από τον τρόπο με τον οποίο αντέδρασε αρχικά ο Παύλος Πολάκης στο όντως κακόγουστο και μάλλον φτωχής έμπνευσης, καθότι στηρίζεται απελπιστικά σε ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο πολιτικοκομματικής έμπνευσης κατά βάση, σκίτσο της εφημερίδας Καθημερινή, έχει προκαλέσει τη δυσφορία του Χανιώτη βουλευτή.

Επί του συγκεκριμένου θέματος, η Κουμουνδούρου αντιλαμβάνεται την οργή ενός ανθρώπου που γίνεται στόχος με έναν προσβλητικό τρόπο, αλλά θεωρεί ότι η αντίδραση δεν μπορεί να είναι αυτή που επέλεξε – και γενικά επιλέξει σε τέτοια θέματα – ο Πολάκης.

Αλλά και ο ίδιος ο Πολάκης θεώρησε ή περίμενε ότι η Κουμουνδούρου θα έπρεπε να ταχθεί αναφανδόν στο πλευρό του – κάτι που όμως δεν μπορούσε  να γίνει, διότι θα συρόταν ολόκληρο το κόμμα σε ένα ιδιότυπο πόλεμο με επίκεντρο ένα… σκίτσο!

Οι σχέσεις του Πολάκη με τον Στέφανο Κασσελάκη δοκιμάστηκαν ως γνωστόν τις προηγούμενες ημέρες με αφορμή τη συζήτηση στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Γενικά το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο στο μέτωπο αυτό και ουδείς μπορεί να προβλέψει πού θα καταλήξει η ένταση.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση Πολάκη στον Άδωνι με «πανάρχαιο σφακιανό ρητό» – «Ο κακός θέλει χειρότερο»

Παράπονα Αρβανίτη γιατί δεν τον κάλεσε ο Κασσελάκης στις Σπέτσες

Στη Βουλή ο Κασσελάκης για την επιστολική ψήφο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 14:39