search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 23:59
MENU CLOSE

Ο Κουτσούκος σε ρόλο… παιδονόμου

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2318
25/01/2024
26.01.2024 09:42
giannis_koutsoukos_new

Μία από τις μεγαλύτερες «εκπλήξεις» που έχουν να αντιμετωπίσουν στο ΠΑΣΟΚ είναι οι ακραίες δηλώσεις του βουλευτή Λέσβου Παναγιώτη Παρασκευαΐδη, ο οποίος συνεχώς βγαίνει εκτός γραμμής.

Υπενθυμίζεται ότι, μετά τις πρώτες ομοφοβικές αναφορές του, ο Παρασκευαΐδης επανήλθε με μια νέα παραληρηματική παρέμβαση σε σχέση με την Τουρκία. Ο βουλευτής Λέσβου υποστήριξε ότι «οι Τούρκοι θα μας σφάξουν όλους» και κάλεσε σε οργάνωση «παλλαϊκής άμυνας».

Τα παραπάνω είναι λίγο – πολύ γνωστά. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι τη συνέτιση του βουλευτή ανέλαβε ο έμπειρος κοινοβουλευτικός Γιάννης Κουτσούκος.

Ο πρώην βουλευτής έχει αναλάβει από τον Οκτώβριο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και παράλληλα τον ρόλο του αυστηρού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντησή του με τον βουλευτή Λέσβου διήρκησε πάνω από μία ώρα, με τον Παρασκευαΐδη να υπόσχεται ότι δεν θα ξανακάνει λάθη. 

Διαβάστε επίσης:

MRB για ΣΥΡΙΖΑ: Κατεύθυνση προς την Κεντροαριστερά θέλουν οι ψηφοφόροι του κόμματος

Εξεταστική για τα Τέμπη: Αμήχανη η κυβέρνηση μετά την κατάθεση Καρυστιανού

Γεωργιάδης: «Οι γιατροί του ΕΣΥ πρέπει να μπορούν να κάνουν απογευματινά χειρουργεία σε δημόσια και ιδιωτικά νοσοκομεία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 23:57