search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:22
MENU CLOSE

Μαγγίρα σε Νταλάρα: «Αν θέλετε να σταματήσει αυτό που αποκαλείτε γελοίο, μην απαντάτε…»

27.01.2024 11:08
maggira_ntalaras

Τις νέες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα στο «Κόκκινο» σχολίασε η Μπέττυ Μαγγίρα στον αέρα της εκπομπής της.

«Σεβαστήκαμε ότι δεν θέλει να μιλάει στα “πεσίματα” των δημοσιογράφων και δεν στείλαμε κάμερα. Παρόλα αυτά βγήκε, όπως και την προηγούμενη φορά, και ενώ λέει κάθε φορά ότι δεν θα μιλήσει στα παιδιά που ξεροσταλιάζουν έξω στο κρύο, κάθε φορά τελικά μιλάει. Εμένα αυτό μου κάνει τρομερή εντύπωση. Κύριε Νταλάρα, αν θέλετε να σταματήσει αυτό που εσείς αποκαλείτε γελοίο, πρέπει να σταματήσετε να απαντάτε. Οι άνθρωποι αυτοί έρχονται εκεί για μία σας απάντηση και εσείς τους δίνετε 100», σχολίασε η παρουσιάστρια.

»Άρα τους δίνετε τροφή, να ξανάρθουν και να συνεχίσουν και να ξαναρωτάνε. Αν θέλουμε να σταματήσουμε να συμβαίνει αυτό, πρέπει όλοι να σταματήσουμε να απαντάμε σε αυτούς τους ανθρώπους. Όσοι δεν θέλουν να μιλάνε επειδή το θεωρούν λάθος, δεν πρέπει να μιλάνε. Από τη στιγμή που βγαίνει και λέει ότι δεν θα πει τίποτα και μετά λέει τόσα πράγματα, γίνεται για άλλο λόγο, είναι θέμα μάρκετινγκ, κάτι θέλει», πρόσθεσε.

Όσον για τις δηλώσεις που έκανε ο τραγουδιστής για τον Σάκη Ρουβά, η παρουσιάστρια τόνισε: «Ο Σάκης Ρουβάς δεν εξακολουθεί να κάνει καριέρα και να είναι ένα hot όνομα; Δεν είναι ένας ποπ τραγουδιστής; Δικαίωμά του να πει ό,τι θέλει για τον Ρουβά, ο Ρουβάς όμως είναι ακόμη εδώ και κάνει καριέρα».

Διαβάστε επίσης:

Ζαρίφη σε γυναίκα που φλέρταρε τον σύντροφό της: «Συγγνώμη εγώ ήρθα να παίξω με τα παιχνιδάκια σου;»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Από τη μία μέρα στην άλλη, έφτασα να είμαι “πένης και αλήτης”»

Νίκος Ψαρράς: Όταν είδα τη γυναίκα μου, η πρώτη σκέψη που έκανα ήταν «θα μπορούσε να είναι η μητέρα του παιδιού μου;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 08:22