search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:21
MENU CLOSE

Ασημακόπουλος για Ελέτσι: «Έχω ακούσει ότι την κάρφωσε γνωστή influencer»

28.01.2024 11:48
eletsi

Για τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και την influencer που την «κάρφωσε» μίλησε ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος.

«Είχε κάνει πολύ promotion στο γάμο της, έλεγε για τον Νεκτάριο “κιμπάρης, γαλαντόμος”. Κάποια καταγγελία πρέπει να έχει γίνει με γνωστή influencer, έχω μάθει. Κάποια δεν τη χώνευε, ίσως ζήλευε… Η Ελίζαμπεθ το έκανε υπερπαραγωγή, πήγε στην Καινούργιου μια μέρα πριν, αλλά πόσο άλλο; Το είχαμε μάθει όλοι!», ανέφερε στην εκπομπή «I Love ΣουΚου».

»Έλεγε ότι έδωσε τα 50.000, αλλά μετά… Δεν ξέρω τώρα, οι Αρχές θα κάνουν τη δουλειά τους. Την αγαπώ την Ελίζαμπεθ, είναι ωραία η δημοσιότητα, αλλά μπορεί και να σε εκθέσει. Δεν πήρα δώρο, έκανα κατάθεση χρημάτων. Ήταν γάμος υπερπαραγωγή!», πρόσθεσε και αποκάλυψε: «Έχω ακούσει ότι την κάρφωσε γνωστή influencer».

Διαβάστε επίσης:

Δανάη Μπάρκα: Τρολάρει Σταυροπούλου, Καβογιάννη – «Έχετε χάσει παιδιά πολλές φορές»

Καραμίχος: «Οι γυναικοκτονίες, στην Ελλάδα, έχουν γίνει από παιδιά που έχουν μεγαλώσει με μάνα – Όχι από ομόφυλα ζευγάρια»

Κορινθίου: «Στο Πρωινό δεν πέρασα καλά – Ήταν ένα μάθημα για μένα ψυχικά» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 14:21