search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:12
MENU CLOSE

Εύβοια: Περιπέτεια για εγκυμονούσα του hot spot Ριτσώνας

31.01.2024 17:15
ekav-new

Μια έγκυος στο hot spot της Ριτσώνας, στην Εύβοια, γέννησε πρόωρα τα δίδυμα που κυοφορούσε μετά από επιπλοκές που παρουσίασε.

Σύμφωνα με το evima.gr, η έγκυος κρίθηκε απαραίτητο να εισαχθεί στο Γενικό Νοσοκομείο της Χαλκίδας, το μεσημέρι της Δευτέρας (29.01.2024) παρόλο που ήταν περίπου 25 εβδομάδων.

Το Ιατρικό και Γυναικολογικό επιτελείο του νοσοκομείου, σύσσωμο  προκειμένου να να φέρει εις πέρας την αποστολή του, ολοκληρώνοντας με μεγάλη επιτυχία και ασφάλεια τόσο για την ζωή των νεογνών όσο και για την ζωή της μητέρας.

Διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου κρίθηκε απαραίτητο να προχωρήσουν στη διαδικασία του τοκετού. Τα βρέφη, ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, ζύγιζαν μόλις 800 γραμμάρια και χρειάστηκε να γίνει ιατρική ανάνηψη.

Δεδομένης της κλινικής τους εικόνας κρίθηκε απαραίτητο να μεταφερθούν στην Αθήνα και να εισαχθούν σε εντατική μονάδα, λόγω της έλλειψης της απαιτούμενης υποδομής στο νησί.

Διαβάστε επίσης:

Φλώρινα: Προφυλακιστέα η 57χρονη για το βαρύ οπλοστάσιο που διατηρούσε σπίτι της μαζί με τον σύζυγό της

Δυστύχημα στα Τέμπη: «Στο τέλος θα φταίμε εμείς που μπήκαμε στο τρένο», είπε η Ευδοκία Τσαγκλή (video)

Kανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από Πειραιά και Λαύριο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:12