search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:53
MENU CLOSE

Μετά τα… 4 τοστ, «μαχαίρι» και στο καρπούζι – Το έπος του Άκη Παυλόπουλου ζήλεψε ο Βορίδης – Πάρτι στο Twitter

31.01.2024 18:12
voridis 543- new

Τον επικό διάλογο του Άκη Παυλόπουλου με τον Δημήτρη Οικονόμου στον αέρα του ΣΚΑΙ με τα 4 τοστ ζήλεψε ο υπουργός Επικρατείας, Μάκης Βορίδης, ο οποίος μιλώντας στον ΑΝΤ1 κάλεσε τους καταναλωτές να αλλάξουν συνήθειες και να ψωνίζουν από τα φθηνά καταστήματα.

Ο ίδιος θεωρεί πως έτσι θα ασκηθούν πιέσεις στις εταιρείες οι οποίες θα προσαρμόσουν τις τιμές, αν δουν να πέφτουν οι πωλήσεις τους.

Αλλά δεν σταμάτησε εκεί, αφού αντλώντας προσωπικά βιώματα από τότε που σπούδαζε στο εξωτερικό, θυμήθηκε πως τότε κορόιδευε όσους έβλεπε να πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ και να παίρνουν μια φέτα καρπούζι,

Άντλησε προσωπικά βιώματα από τη μνήμη του από τότε που σπούδαζε στο εξωτερικό. Τότε, λέει κορόιδευε τον κόσμο που πήγαινε να πάρει μια φέτα καρπούζι και όχι ολόκληρο.

«Εγώ που θέλω να τρώω όλο το καρπούζι τι να κάνω;» διερωτήθηκε ο Γιώργος Παπαδάκης, με τον Μάκη Βορίδη να του απαντά ότι όσοι δεν θέλουν να το φάνε όλο πρέπει να αλλάξουν συνήθειες, γιατί οι πλειοψηφία πετάει μεγάλο μέρος των φαγητών.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, στήθηκε γλέντι στο Twitter για τον επικό διάλογο του Άκη Παυλόπουλου με τον Δημήτρη Οικονόμου που από τον αέρα του ΣΚΑΙ σχολίασαν ότι με 4 τοστ χορταίνει μια οικογένεια, μετά τη μαρτυρία ρεπόρτερ ότι κάποιος αγόρασε 4 φέτες τυρί του τοστ και 4 ζαμπόν στο σούπερ μάρκετ.

Οι προκλητικές ατάκες δεν ξέφυγαν και πάλι από τις κεραίες των χρηστών του Twitter και στήθηκε νέο… γλέντι.

Διαβάστε επίσης:

Κασσελάκης σε πρέσβη Ισραήλ: Να υπάρξει άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο επικίνδυνο «παιχνίδι» στην Ερυθρά Θάλασσα ψάχνει η Ελλάδα

Φάμελλος: Ομολογία αποτυχίας η επαναλαμβανόμενη νομοθέτηση για την οπαδική βία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 17:53