search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 03:14
MENU CLOSE

Τηλεθέαση Τρίτης (30/1): ΑΝΤ1 και Mega συγκάτοικοι στην πρώτη θέση

31.01.2024 14:04
tiletheasi-new

Η χθεσινή κόντρα για το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα τηλεθέασης μεταξύ των καναλιών εθνικής εμβέλειας ανέδειξε ισόπαλα τα Mega και ANT1.

Έχει ενδιαφέρον επίσης το στοιχείο της Nielsen εκείνο σύμφωνα με το οποίο πέντε τηλεοπτικοί σταθμοί κατάφεραν χθες μερίδια με διψήφια ποσοστά στα κύρια μέρη τους, ένδειξη έντονου ανταγωνισμού, αλλά και κατακερματισμού του τηλεοπτικού κοινού, όπως άλλωστε συνέβη και τη Δευτέρα.

Από τη συγκριτική παρατήρηση των δεδομένων, από τη μία ημέρα στην άλλη, προκύπτει πως απώλειες σημειώθηκαν σε Mega και ΑΝΤ1 -διατήρησαν όμως τις δυναμικές τους σε επίπεδα υψηλότερα του ανταγωνισμού- αλλά και σε ΣΚΑΪ, Star, ενώ αυξητική τάση παρατηρήθηκε στην απόδοση του Alpha.

Στη μεγάλη εικόνα του τηλεοπτικού τοπίου η σημαντικότερη μερίδα (23,1%) τηλεθέασης, βελτιωμένη δε κατά 1,2% σε σχέση με τη Δευτέρα, διοχετεύθηκε σε επιλογές εκτός των δέκα καναλιών εθνικής εμβέλειας, με βάση τα στοιχεία της Nielsen.

Η ΕΡΤ1 παρουσίασε ανεπαίσθητη μεταβολή (-0,1%) σε σχέση με την προηγούμενη ημέρα, το μερίδιο του Open αυξήθηκε κατά 0,2%, αμετάβλητο ήταν εκείνο του Μακεδονία TV, ελάχιστη άνοδο σημείωσε η ΕΡΤ3 χάρη στην εκπομπή «Περίμετρος» και την απογευματινή ελληνική ταινία «Η παιχνιδιάρα» και η ΕΡΤ2 μπόρεσε να αποσπάσει κομμάτι μεγέθους μόλις 1%.

Διαβάστε επίσης:

Mega: Ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας στη «Μεγάλη εικόνα» το βράδυ (Photos)

ΕΣΗΕΜΘ: Ζητά συνάντηση με το ΔΣ της ΕΡΤ για το ρόλο και την αποστολή της ΕΡΤ3

Eurovision 2024: Σε ποια θέση θα εμφανιστεί η Μαρίνα Σάττι στον β’ ημιτελικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 02:05