search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 04:31
MENU CLOSE

Άλκης Καμπανός: Παιδιά άφησαν λουλούδια στο σημείο δολοφονίας του – Ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας (Videos)

01.02.2024 19:22
alkis-new

Δύο χρόνια συμπληρώθηκαν την Πέμπτη (1/2) από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού και ο κόσμος τοποθέτησε λουλούδια στο σημείο που ο 19χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός από λουλούδια, σημειώματα, μπλουζάκια ή κασκόλ, τη συγκίνησή τους δεν μπορούσαν να κρύψουν οι παρευρισκόμενοι.

Σύμφωνα με το thestival.gr, στο σημείο της δολοφονίας του παιδιού του βρέθηκε και ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης Καμπανός.

Λίγο νωρίτερα έφτασαν στο σημείο και μικρά παιδιά. Τέσσερα αγοράκια επέλεξαν να φορέσουν τις φανέλες των αγαπημένων τους ομάδων, της ΑΕΚ, του Άρη και του ΠΑΟΚ, ενώ ένα κοριτσάκι φόρεσε το μπλουζάκι της δομής «Εις το Όνομα του Άλκη», που έχει αναλάβει σειρά δράσεων στη μνήμη του 19χρονου.

Τα παιδιά, αφού άφησαν λίγα λουλούδια στο σημείο της δολοφονίας του Άλκη, έστειλαν ηχηρό μήνυμα κατά της οπαδικής βίας. «Είμαι εδώ για να αποδείξω ότι δεν έχει σημασία η ομάδα που είμαστε, αλλά η ψυχή μας», ανέφερε η μικρή Μάγια, με την οποία συμφώνησε ο Σπύρος και ο Γιάννης.

Ο Λέανδρος δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που συμμετείχε στη δράση. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι έγραψε στη γλώσσα Braille ένα ποίημα αφιερωμένο στον Άλκη και σε άλλα θύματα της οπαδικής βίας.

Σε συνομιλία που είχε με τον κ. Καμπανό, ο Λέανδρος του είπε: «Ο Άλκης είναι ψηλά στον ουρανό και χαίρεται που σας βλέπει. Έχει λαμπερό χαμόγελο».

Διαβάστε επίσης:

Ναυάγιο στην Πύλο: «Κόλαφος» για τις ελληνικές αρχές απόρρητη έκθεση της Frontex- «Δεν ήταν στόχος η διάσωση»

Meteo: Δεύτερος πιο θερμός μήνας στη βόρεια Ελλάδα και τη Θεσσαλία ο Ιανουάριος του 2024

Γάμος ομοφύλων: Η επιστολή της Ιεράς Συνόδου στους βουλευτές – Το νομοσχέδιο «καταργεί μητρότητα και πατρότητα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09