search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:55
MENU CLOSE

Μάκης Τσέλιος για Μπίλι Μπο: «Ήταν μία σχέση στοργής και πραγματικού έρωτα – 9,5 μήνες δεν έλειψα από δίπλα του»

06.02.2024 20:23
tselios-new

Ο Μάκης Τσέλιος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τον διάσημο σχεδιαστή μόδας, Μπίλι Μπο, με τον οποίο είχαν σχέση στο παρελθόν.

Μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ αναφέρθηκε αρχικά, στην ταινία που θα γυριστεί γύρω από τη ζωή του Μπίλι Μπο.

«Προχωράμε στο σενάριο, περιμένω να το διαβάσω. Μετέχω στην υπόθεση, έχω μια γνώμη στο σενάριο, όπως κι έχω γνώμη για τους δύο πρωταγωνιστές, τη φάτσα μου και τον Βασίλη», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Μπίλι Μπο«Θα μου είναι πάρα πολύ δύσκολο, όταν δω τον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον Βασίλη, απλώς τους είπα “δεν με νοιάζει, αν δεν μοιάζει. Θα ήθελα μόνο να έχει ψηλό λαιμό, τα δάχτυλά του και να έχει το στυλ περπατήματος”. Θα το διδάξω εγώ», είπε.

Όσο για την κοινή τους πορεία, δήλωσε: «Η σχέση μας ήταν μία πολύ σημαντική σχέση που δεν είχε πουθενά εκφυλισμό, χυδαιότητα. Ήταν μία σχέση στοργής και πραγματικού έρωτα. Όταν μιλάνε για τον γάμο των ομόφυλων, τι εννοούν; Είχαν βάλει το σύμφωνο συμβίωσης με κενά. Αν οι δικοί του δεν ήθελαν, εγώ δεν θα μπορούσα να τον κηδέψω. Επειδή είχα τη δύναμη και τα χρήματα και δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι, μπόρεσα και έκανα αυτό που έπρεπε».

Τέλος, συμπλήρωσε: «9,5 μήνες δεν έλειψα καθόλου από δίπλα του, μόνο δύο μέρες. Μία μέρα που γύρισα από το Παρίσι κι άλλη μια που πήγα να υπογράψω κάτι χαρτιά».

Διαβάστε επίσης:

Στέλιος Καζαντζίδης: Η ζωή του αείμνηστου τραγουδιστή γίνεται ταινία – Η αποκάλυψη για την επιλογή του πρωταγωνιστή

Eurovision 2024: Μια χειραφετημένη «τσούλα» στέλνουν οι Ισπανοί στον διαγωνισμό

«Γνωριζόμαστε;» – Ρος και Ρέιτσελ ξανά μαζί σε διαφημιστικό (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 18:54