search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:24
MENU CLOSE

Τουρκία: Πολιτικές αντιδράσεις προκάλεσε ο… χορός ηθοποιού σε τηλεοπτική σειρά (videos)

07.02.2024 10:39
tourkia_xoros_0702_1460-820_new

Μία τηλεοπτική σειρά, που σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης, φαίνεται πως έχει προκαλέσει πολιτικές… αντιδράσεις στην Τουρκία.

Ο λόγος για τη σειρά «Inci Taneleri» που έχει προκαλέσει τα συντηρητικά αντανακλαστικά του τουρκικού τηλεοπτικού κοινού, με τα αποκαλυπτικά φορέματα και τον αισθησιακό χορό της «Dilber» που την υποδύεται η Hazar Ergüçlü.

Όπως ανέφερε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ στην Κωνσταντινούπολη, Μανώλης Κωστίδης, οι συζητήσεις έχουν κάνει τον συντηρητικό εταίρο του Ερντογάν, Ντεβλέτ Μπαχτσελί να βλέπει συνωμοσία, ενώ πολίτες ζητούν από το τουρκικό ΕΣΡ την απαγόρευση της σειράς ή την αλλαγή της ώρας προβολής.

«Αυτές τις μέρες που η Τουρκία ταξιδεύει στο Διάστημα και στρέφει το κεφάλι της στα ύψη χάρη στον αστροναύτη Αλπέρ Γκεζέραβτζı, η δημοσιοποίηση του χαρακτήρα της “Dilber”, μέσα από μια σειρά, είναι μια ασύγκριτη αντίφαση και ένα σημαντικό σημάδι συνωμοσίας όσον αφορά την χρονική συγκυρία», είπε ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί.

Διαβάστε επίσης:

Ισπανία: Μοναχές μετέτρεψαν χώρους μονής του 16ου αιώνα σε… Airbnb (video)

Βασιλιάς Κάρολος: Αποσύρθηκε στην εξοχική του κατοικία μετά τη συνάντηση με τον Χάρι – Τα σενάρια για την επόμενη μέρα (videos)

Άντονι Μπλίνκεν: Στο Ισραήλ για να συζητήσει ενδεχόμενη ανακωχή στη Λωρίδα της Γάζας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 09:23