search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:09
MENU CLOSE

Realclassic.gr: Στον «αέρα» το νέο θεματικό web radio του Real Group – 24ωρο πρόγραμμα μόνο με κλασσική μουσική

08.02.2024 11:29
real_classic_radio_new

Νέα πρόταση στο χώρο του ιντερνετικού ραδιοφώνου με τη λειτουργία του Realclassic.gr κάνει ο δημοσιογραφικός Όμιλος Real.

To καινούργιο web radio του Real Group μεταδίδει αποκλειστικά κλασική μουσική 24 ώρες το 24ωρο και θα προσφέρει ατελείωτη περιήγηση στον κόσμο των μεγάλων συνθετών, των κινηματογραφικών soundtrack και των αξεπέραστων κλασικών έργων, αριστουργήματα των μεγάλων συνθετών όπως του Μότσαρτ και του Μπετόβεν, ορχηστρική μουσική με συνθέσεις Ελλήνων δημιουργών, όπως των Γιάννη Χρήστου, Δημήτρη Μητρόπουλου, Ιάννη Ξενάκη, Μάνου Χατζιδάκι κ.ά..

«Ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στον κόσμο της κλασικής και ορχηστρικής μουσικής ανοίγεται στην Ελλάδα με το λανσάρισμα του realclassic.gr, του web radio του Real Group που παντρεύει τα ηχοχρώματα των κλασικών δημιουργιών με την αισθητική του σήμερα.

Με μια συλλογή από τα πιο αγαπημένα έργα και τις σπουδαιότερες εκτελέσεις, το realclassic.gr προσφέρει μια πρωτοποριακή εμπειρία ακρόασης», ενημερώνει ο όμιλος Real για το νέο θεαματικό ιντερνετικό ραδιόφωνο του.

Ο ορίζοντας στον συναρπαστικό κόσμο της κλασσικής μουσικής μέσα από την ψηφιακή τεχνολογία διευρύνεται καθώς το Realclassic.gr ουσιαστικά διπλασιάζει τις επιλογές των φίλων των κλασσικών μουσικών έργων. Το maestro της Ελληνικής Ραδιοφωνίας είναι το πρώτο web radio το οποίο από την ψηφιακή πλατφόρμα ertecho της ΕΡΤ μεταδίδει σε 24ωρη βάση αποκλειστικά έργα κλασσικών μουσουργών χωρίς επανάληψη μέσα στη μέρα, όπως τονίζεται.

Διαβάστε επίσης:

EΡΤNEWS: Συνέντευξη του – υποψήφιου για Όσκαρ – μοντέρ της ταινίας «Poor things» Γιώργου Μαυροψαρίδη (Video)

Μη χάσετε το «Ποντίκι» που κυκλοφορεί την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου

Η πίτα τηλεθέασης της Τρίτης ήταν σαν εκείνη της Δευτέρας: Πρώτο πάλι το Mega

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 09:08