search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:45
MENU CLOSE

Π. Φάληρο: Ληστεία ταξί μετατράπηκε σε καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας

10.02.2024 21:56
TAXI

Θύμα ληστείας έπεσε το βράδυ της Παρασκευής οδηγός ταξί στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν από τις 11 το βράδυ 4 άτομα επιβιβάστηκαν σε ταξί στην οδό Νηρηίδων προσποιούμενοι τους πελάτες. Λίγο παρακάτω, όμως, στη λεωφόρο Αμφιθέας οι «πελάτες» ανάγκασαν με τη βία τον οδηγό να αποβιβαστεί από το ταξί του και διέφυγαν οδηγώντας το.

Στη συνέχεια, αστυνομικοί της Ομάδας Δίας εντόπισαν το κλεμμένο ταξί, στο οποίο όμως επέβαινε μόνο ένα άτομο, στην οδό Λεωνιδίου στην Ομόνοια και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός όμως δεν υπάκουσε στα σήματα και ανέπτυξε ταχύτητα. Στην προσπάθεια του όμως να διαφύγει έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε σε σταθμευμένα οχήματα. Τότε βγήκε από το ταξί και προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας, χωρίς όμως να τα καταφέρει αφού συνελήφθη από τους αστυνομικούς.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο συλληφθείς είναι ένας 31χρονος υπήκοος Τουρκίας ενώ σε εξέλιξη είναι η έρευνα των αρχών για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό και των συνεργών του.

Διαβάστε επίσης:

Πυρκαγιά στη Ζάκυνθο – Ισχυροί άνεμοι στην περιοχή

Πειραιάς: 17χρονος απειλούσε ανήλικο και τους γονείς του μέσω Διαδικτύου

Χίος: Θρίλερ με υπόθεση αρπαγής τριών ναυτικών – Συνελήφθη ο πλοίαρχος τάνκερ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 20:45