search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 16:35
MENU CLOSE

Ομιλία Κασσελάκη στη Λάρισα: Η συγκλονιστική στιγμή με το ξέσπασμα ΑμΕΑ κατά της κυβέρνησης (Video)

11.02.2024 11:31
kasselakis-amea1

Μία συγκινητική στιγμή έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της ομιλίας του Στέφανου Κασσελάκη στο Περιφερειακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στη Λάρισα, όταν ένας πολίτης ΑμΕΑ τον διέκοψε και έκανε μια φορτισμένη τοποθέτηση.

«Έβαλαν σε κλήρωση την ανθρωπιά και την αναπηρία, θα πάω να κάνω κατάληψη στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής. Θέλω τη βοήθειά σας», τόνισε συγκεκριμένα. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεσμεύτηκε ότι θα είναι στο πλευρό του, ενώ ολοκληρώνοντας την ομιλία του κατευθύνθηκε προς τον πολίτη και είχαν μία θερμή αγκαλιά.

Συγκεκριμένα, όταν ο Στέφανος Κασσελάκης ανέφερε κατά την ομιλία του ότι «το κάθε άτομο με αναπηρία σε αυτή τη χώρα θα έπρεπε να έχει τη φροντίδα που του αξίζει. Χωρίς αστερίσκους», πολίτης ΑμΕΑ, ζητώντας συγγνώμη, διέκοψε λέγοντας: «Θα πάω να κάνω κατάληψη στο υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής».

«Δεν πειράζει, έχεις κάθε δικαίωμα να διακόψεις. Μη ζητάς συγγνώμη, εμείς ζητούμε συγγνώμη από εσένα γιατί δικαιούσαι καλύτερη χώρα» απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Στη συνέχεια ο πολίτης κατήγγειλε την «επικοινωνιακή προπαγάνδα» της κυβέρνησης και τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος «βγήκε στα κανάλια και είπε ότι ο προσωπικός βοηθός θα είναι θεσμός».

Διαβάστε επίσης:

Μήνυμα Μητσοτάκη πριν τη συνάντηση με τους αγρότες: «Θα ξύσουμε τον πάτο του βαρελιού»

Αγρότες: Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις με το βλέμμα στη συνάντηση του Μαξίμου – «Θα κατέβουμε Αθήνα με τα τρακτέρ αν δεν ικανοποιηθούμε»

Κασσελάκης από Λάρισα: «Θα τιμωρηθεί ποτέ πολιτικός σε αυτή τη χώρα για το “έγκλημα” των Τεμπών;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 16:34