search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:34
MENU CLOSE

Χαρίτσης για συνάντηση Μητσοτάκη – αγροτών: Άνθρακες ο θησαυρός – Προσωρινά μπαλώματα

13.02.2024 17:20
xaritsis 6554- new

«Άνθρακες» χαρακτήρισε τις σημερινές ανακοινώσεις του πρωθυπουργού στη συνάντησή του με τους αγρότες ο Αλέξης Χαρίτσης, εκτιμώντας ότι κινούνται στη λογική «να δώσουμε λίγο τυράκι να εκτονωθεί η κατάσταση». 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΚΟ της Νέας Αριστεράς τα μέτρα της κυβέρνησης δεν διασφαλίζουν τη βιωσιμότητα της ελληνικής γεωργίας. 

«Εδέησε ο κ. Μητσοτάκης να συναντήσει τους αγρότες. Άνθρακες ο θησαυρός. Αποδεικνύεται η αποσπασπασματική αντιμετώπιση της κυβέρνησης για να κατευνάσει τις αντιδράσεις», είπε και χαρακτήρισε δίκαιες τις κινητοποιήσεις των αγροτών λέγοντας ότι το κόμμα του τις στηρίζει. «Σε σχέση με το πετρέλαιο υποσχέθηκε προκαταβολή 40 εκατ. ευρώ για το 2024 και έναρξη διαλόγου για δίκαιη επιστροφή από το 2025, καμία σωστή αντιμετώπιση ούτε για το πετρέλαιο, ούτε για το ηλεκτρικό», είπε ο κ. Χαρίτσης.

«Πολύ κακό για το τίποτα από τις σημερινές ανακοινώσεις. Προσωρινά μπαλώματα, στάχτη στα μάτια, απουσία συνεκτικού σχεδίου», ανέφερε.

Ο Αλέξης Χαρίτσης αναφέρθηκε και στην τραγωδία των Τεμπών κάνοντας λόγο για «εργώδη προσπάθεια» συγκάλυψης για τα αίτια του δυστυχήματος. «Σε όσους επιχειρούν συγκάλυψη και ότι όλοι φταίνε για όλα να τους πω ότι ό,τι και αν κάνουν, όσες προσπάθειες συσκότισης σε όση χυδαιότητα και αν καταφύγουν, τελικά η αλήθεια θα λάμψει. Το ζητάνε οικογένειες θυμάτων κι όλη η κοινωνία», είπε. 

Διαβάστε επίσης:

Μέτρα για τους αγρότες: 13 ερωτήσεις – απαντήσεις για τη μείωση του κόστους στο αγροτικό ρεύμα

Εξεταστική για Τέμπη: Σφοδρή αντιπαράθεση Κώστα Καραμανλή – Βασίλη Κόκκαλη με βαριές εκφράσεις

Εξεταστική για Τέμπη: Στο «κόκκινο» η ένταση με την κατάθεση του Κώστα Καραμανλή – Ενοχλήθηκε ο Μαρκόπουλος με τις ερωτήσεις

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 00:25