search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:33
MENU CLOSE

«Κανένα σχόλιο» η απάντηση του Μαξίμου στον Αντώνη Σαμαρά

15.02.2024 20:13
maximoy nyhta

Δεν επιθυμούν οι ένοικοι του Μεγάρου Μαξίμου να κάνουν κάποιο σχόλιο για την εφ’όλης της ύλης αμφισβήτηση της κυβέρνησης από τον Αντώνη Σαμαρά με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Από τα εθνικά θέματα και τη Δήλωση Ελλάδας και Τουρκίας έως το αν ο γάμος ομοφύλων ήταν στο προεκλογικό πρόγραμμα της ΝΔ, από τον «εκσυγχρονισμό» και το «bullying» σε βουλευτές για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου, ο κ. Σαμαράς έθεσε εν αμφιβόλω την επαφή της κυβέρνησης με την κοινωνία.

Πάντως ο κ. Σαμαράς απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου μετά την ομιλία του «αν ήταν σκληρός απέναντι στον πρωθυπουργό και σε ορισμένα θέματα εντελώς απέναντι του», απάντησε πως «ήταν η άποψή μου, τίποτα άλλο».

Στην ομιλία του που διήρκησε 37 λεπτά απάντησε και στα κυβερνητικά στελέχη που έκαναν όλες τις προηγούμενες ημέρες ότι ψηφίζοντας το νομοσχέδιο “ανήκουμε στη Δύση”, λέγοντας πως το “ανήκω στη Δύση δεν σημαίνει ότι μαϊμουδίζω κάθε συρμό, κάθε μόδα που μας έρχεται”, ενώ αναφέρθηκε και στη Συμφωνία των Πρεσπών, λέγοντας ότι από την τότε πλειοψηφία, μόλις 17 βουλευτές είναι σήμερα στη Βουλή. Ο Αντώνης Σαμαράς  χαρακτήρισε το νομοσχέδιο επικίνδυνο, είπε ότι συνιστά ανατροπή του οικογενειακού δικαίου που δεν αποτελεί κυβερνητική προτεραιότητα.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Αριστερά: «Πρωτοφανές ο Άρειος Πάγος να σπεύδει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση και να υποκαθιστά την εκτελεστική εξουσία»

Ανδρουλάκης: Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε ως μεταρρυθμιστής, μιας μεταρρύθμισης που δεν στηρίζει το ίδιο του το κόμμα

Γάμος ομοφύλων: Νομοτεχνικές βελτιώσεις στο νομοσχέδιο κατέθεσε ο Άκης Σκέρτσος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:31