search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:07
MENU CLOSE

Μαρία Καρυστιανού-Τέμπη: Αλλοίωσαν το χώρο του δυστυχήματος – οι πραγματογνώμονες δεν έκαναν ποτέ αυτοψία

15.02.2024 10:09
καριστιανοθ

Με στιβαρή φωνή και συγκροτημένο λόγο η Μαρία Καρυστιανού, που έχασε την 16χρονη κόρη της Μάρθα στην τραγωδία των Τεμπών, εξέθεσε στο ευρωκοινοβούλιο όλη την πνιγηρή κατάσταση που ζουν οι συγγενείς των θυμάτων, σχετικά με την προσπάθεια να πέσει φως στις συνθήκες του εγκλήματος και να αποκαλυφθεί η αλήθεια.

Το υλικό της χθεσινής εκδήλωσης και τα όσα ειπώθηκαν από την κυρία Καρυστιανού – αλλά και τον Παύλο Ασλανίδη – χρήσουν προφανώς περαιτέρω εξέτασης από τα θεσμικά όργανα της πολιτείας. Ό,τι συμπέρασμα ή …«συμπέρασμα» και να βγάλει η εξεταστική επιτροπή της Βουλής δια της κυβερνητικής πλειοψηφίας της, οι μαρτυρίες αυτές δεν μπορεί να μείνουν στο κενό.

Η κυρία Καρυστιανού κατήγγειλε ότι αλλοιώθηκε ο χώρος του δυστυχήματος και μέσα σε ελάχιστο χρόνο τριών ημερών το πεδίο έδειχνε σαν να μην έχει συμβεί το δυστυχήματα.

Η πραγματογνωμοσύνη συντάχθηκε μέσα στα γραφεία, οι πραγματογνώμονες δεν πήγαν καν στο χώρο του εγκλήματος, αποφάνθηκαν χωρίς αυτοψία. Μάλιστα έγραψαν ένα ημιτελές πόρισμα, γνωστοποιώντας μας ότι δεν θα ασχοληθούν με την έκρηξη» είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος των συγγενών των θυμάτων, που αναζητούν δικαίωση.

Διαβάστε επίσης

Νέο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια κατά των ιδιωτικών πανεπιστημίων

Στο νοσοκομείο με υψηλή πίεση η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Γάμος ομοφύλων: Πλακώθηκαν on air αρχιμανδρίτης και Τατσόπουλος – «Έχετε χτίσει μια εκκλησία απάτης»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 15:05