search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:26
MENU CLOSE

Κάμερες «έπιασαν» κινηματογραφική ληστεία στη Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι άρπαξαν προϊόντα αξίας 1000 ευρώ και χτύπησαν με…αυτοκίνητο τον ιδιοκτήτη (Videos)

16.02.2024 21:54
astynomia new

Κάμερες κατέγραψαν την επεισοδιακή ληστεία που πραγματοποίησαν τρεις ανήλικοι, τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, σε κατάστημα στην περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν την 01.30 όταν δύο 15χρονοι και ένας 16χρονος, μαζί με δύο ακόμα συνεργούς τους, έφτασαν με κλεμμένο όχημα έξω από το κατάστημα πώλησης χαρτικών και απορρυπαντικών, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της περιοχής, σύμφωνα με όσα αναφέρει το protothema.gr το οποίο και δημοσιεύει και τα σχετικά ντοκουμέντα.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης φαίνονται οι δράστες να σταματούν για λίγα λεπτά έξω από το κατάστημα και αφού εποπτεύουν τον χώρο, στη συνέχεια αποχωρούν.

Περίπου δύο ώρες αργότερα επιστρέφουν και ο ένας φαίνεται να προσπαθεί να διακρίνει με τον φακό αν βρίσκεται κάποιος στον εσωτερικό χώρο, ενώ στη συνέχεια κατευθύνεται με τον συνεργό του προς το σημείο που βρίσκεται η κάμερα ασφαλείας και καταφέρνουν να την θέσουν εκτός λειτουργίας.

«Σούφρωσαν» απορρυπαντικά και χαρτικά προϊόντα συνολικής αξίας περίπου 1.000 ευρώ

Ελάχιστα λεπτά αργότερα οι δράστες εισβάλουν στην επιχείρηση ανοίγοντας την πόρτα με λοστούς και αφού διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν χρήματα στο ταμείο, ξεκίνησαν να φορτώνουν στο αυτοκίνητο απορρυπαντικά και χαρτικά προϊόντα συνολικής αξίας περίπου 1.000 ευρώ. Την ώρα που επιχειρούσαν να διαφύγουν έφτασε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος προσπάθησε να τους σταματήσει, ωστόσο οι ανήλικοι τον εμβόλισαν με το αυτοκίνητο τους.

Διαβάστε επίσης:

Κορινθία: «Δεν είμαστε Έλληνες, είμαστε Ρωμιοί, σημάδι του πολιτισμού μας το τόξο» δηλώνει το ζευγάρι «των σπηλαίων»

Παλαιό Ψυχικό: Νεκρός ανασύρθηκε άνδρας μετά από φωτιά σε μονοκατοικία

Γυναικοκτονία στην Κρήτη: «Παίζαμε με το όπλο» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο δράστης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 01:26