search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:55
MENU CLOSE

Πέλλα: Έκοψε το αυτί ντελιβερά με δαγκωματιά – «Κανιβαλισμός της κοινωνίας» λέει ο δικηγόρος του θύματος (video)

19.02.2024 08:59
pella_delivery_new

Αδιανόητος άγριος καυγάς μεταξύ ενός οδηγού ΙΧ και ενός ντελιβερά σημειώθηκε την Πέμπτη (15/2) στην Πέλλα.

Σύμφωνα με τον ANT1, ο οδηγός δάγκωσε τον ντελιβερά και του έκοψε ένα κομμάτι από το αυτί για μία… προσπέραση.

Για την ακρίβεια, οι δύο άνδρες τσακώθηκαν για το ποιος έχει προτεραιότητα στον δρόμο.

Ο δράστης κατέβηκε από το όχημα του και αφού πιάστηκαν στα χέρια, δάγκωσε τον 33χρονο ντελιβερά στο αυτί ακρωτηριάζοντας ένα τμήμα του.

Ο διανομέας διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες και, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

«Οδική συμπεριφορά και ψυχική υγεία οδηγούν σε εκρηκτικό μείγμα»

«Κάποτε λόγο για κανιβαλισμό της κοινωνίας και τώρα ήρθε η ώρα που επιβεβαιώνονται η χειρότεροι φόβοι. Δυστυχώς έχουμε απολέσει τον αξιακό κώδικα και αυτό φαίνεται στους δρόμους», είπε το πρωί της Δευτέρας (19/2) μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Αντώνης Ξυλουργίδης, δικηγόρος του διανομέα.

«Ο εντολέας μου δίνει μια δική του μάχη στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”, όπου έχει μεταφερθεί καθώς τα χτυπήματα και τα τραύματα στην περιοχή του κεφαλιού είναι πολύ σοβαρά. Και θα έπρεπε ο θύτης, αντί για συγγνώμης, τουλάχιστον να ενδιαφερθεί για την υγεία του θύματός του», πρόσθεσε τονίζοντας ότι ο δράστης έχει αφεθεί ελεύθερος.

«Σύμφωνα με τον εντολέα μου, έγινε σύσταση από τον εντολέα μου στον θύτη σε σχέση με την οδική του συμπεριφορά. Και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό. Και όλα αυτά σχεδόν στο κέντρο μιας πόλης», εξήγησε για το συμβάν.

«Έχει χαθεί ο ανθρωπισμός. Κάποτε έλεγες δύο κουβέντες και τελείωνε. Τώρα θέλεις να πετύχεις τραύματα, σοβαρά τραύματα. Και από κάτι τέτοια ξεκινάνε μεγάλες τραγωδίες. Οδική συμπεριφορά και ψυχική υγεία. Αυτά τα δύο, αν συνδυαστούν, οδηγούν σε ένα εκρηκτικό μείγμα. Η κοινωνία μας νοσεί και νοσεί βαριά. Εμείς το βλέπουμε κάθε μέρα στα ποινικά ακροατήρια. Το φωνάζουμε, δεν χαιρόμαστε με αυτά τα πράγματα της κοινωνίας. Αλλά θα πάμε στα χειρότερα. Και ο προάγγελος είναι η βία των ανηλίκων που θίγεται κάθε μέρα», κατέληξε ο δικηγόρος.

Διαβάστε επίσης:

Μανώλης Μαυρομάτης: Επιδεινώθηκε η υγεία του – Διασωληνώθηκε και είναι σε κρίσιμη κατάσταση

Καιρός σήμερα: Συννεφιά, μικρή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 00:53