search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:15
MENU CLOSE

Το «χαρτί» της τηλεθέασης συγκέντρωσε και την Παρασκευή η «Γη της ελιάς»

19.02.2024 16:40
tiletheasi_2107_1460-820_new
credit: pixabay

Άνετη βραδιά είχε την Παρασκευή η σειρά «Η γη της ελιάς», με ανταγωνισμό όχι ιδιαιτέρως έντονο με συνέπεια να συγκεντρώσει τους περισσότερους τηλεθεατές από κάθε άλλο πρόγραμμα της ημέρας.

Το τηλεπαιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» αξιοποίησε τη στιγμή και παρότι απέναντι του είχε τη σειρά «Ο παράδεισος των κυριών» έφθασε να είναι το δεύτερο σε προτιμήσεις πρόγραμμα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen.

Στο τρίτο σκαλοπάτι της κλίμακας Nielsen διατηρήθηκε το, επίσης, τηλεπαιχνίδι «Ο τροχός της τύχης» και τέταρτο δημοφιλέστερο πρόγραμμα της ημέρας αναδείχθηκε το επεισόδιο της σειράς «Έρωτας φυγάς».

Στη μέση της δεκάδας πλασαρίστηκε το «Masterchef»  ενώ από την έβδομη θέση έως τη δέκατη φιγουράρουν εκπομπές μόνον του Mega. Με άλλα λόγια οι μισές  από τις διακεκριμένες θέσεις τηλεθέασης ήταν κατειλημμένες από προτάσεις του καναλιού της Συγγρού.

Διαβάστε επίσης:

ΕΡΤNEWS: Θεματική εκπομπή κάθε απόγευμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

«Ελευθεροτυπία»: Αντίστροφη μέτρηση για τον πλειστηριασμό των σημάτων της εφημερίδας

Μάργκο Ρόμπι και Κόλιν Φάρελ μαζί στο «A Big Bold Beautiful Journey»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 00:14