search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:12
MENU CLOSE

4o Συνέδριο ΣΥΡΙΖΑ: Χαμόγελα και πηγαδάκια- Δίπλα στον Κασσελάκη κάθισε ο Χάρης Δούκας

22.02.2024 20:00
doukas kasselakis synedrio – new

Περίσσεψαν οι συζητήσεις και τα πηγαδάκια των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη ημέρα του 4ου Συνεδρίου του κόμματος που διεξάγεται με τη βαριά σκιά της «βόμβας» του Αλέξη Τσίπρα με την οποία ζητά νέες εσωκομματικές εκλογές προκειμένου ο Στέφανος Κασσελάκης να ανανεώσει την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του.

Το παρών δίνουν , μεταξύ άλλων, ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας, ο οποίος κάθισε δίπλα στον Στέφανο Κασσελάκη, ο Νίκος Κοτζιάς, αλλά και ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ ΜακΜπεθ.

Στο κατάμεστο Tae Kwon Do βρέθηκαν από νωρίς όλα τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και δεν έχασαν την ευκαιρία για… συντροφικές συζητήσεις και φωτογραφίες.

Διαβάστε επίσης:

Σακελλαρίδης: Γιατί απείχε και γιατί επιστρέφει με τη Νέα Αριστερά – Τι θα κάνει στις ευρωεκλογές

ΣΥΡΙΖΑ: Σάλος με το υπαλληλίκι Τεμπονέρα στην ΚΟ -«Μα, πώς καταδέχεται αργομισθία;» – Οι φήμες για Θεοχαρόπουλο, Φλαμπουράρη και άλλους!  

Τα απογευματινά χειρουργεία και οι αποδοχές των γιατρών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 15:06