search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:58
MENU CLOSE

Εξάρχεια: Εξετάζεται το σενάριο ανθρωποκτονίας – Τι είπε στην ΕΛΑΣ ο σύζυγος της νεκρής γυναίκας

22.02.2024 19:54
exarxeia-new

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή στα Εξάρχεια το μεσημέρι της Πέμπτης (22/2).

Στις 14.00 ένας άνδρας τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και είπε ότι η γυναίκα του είναι νεκρή και ο ίδιος τραυματισμένος μέσα στο σπίτι τους.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν την γυναίκα, ηλικίας περίπου 55 ετών νεκρή με κομμένες τις φλέβες, ενώ κοντά της ήταν και ο άνδρας της, 57 ετών, ο οποίος επίσης είχε κόψει τις φλέβες του και διακομίστηκε στο νοσοκομείο «ΕΛΠΙΣ», όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο ιατροδικαστής ανέφερε ότι δεν μπορεί η γυναίκα να έχει προκαλέσει μόνη της τόσο βαθιά τραύματα στους καρπούς της με ένα ξυράφι και θεωρεί ότι τα τραύματα τα έχει κάνει άλλος.

Παράλληλα, οι γιατροί που εξέτασαν τον 57χρονο στο νοσοκομείο ανέφεραν ότι τα τραύματα του ίδιου είναι επιφανειακά. Σε σημείωμα που βρέθηκε στο σπίτι του ζευγαριού φαίνεται να γράφει μεταξύ άλλων: «Τα κορμιά μας δεν έχουν πλέον κανένα νόημα έτσι όπως καταντήσαμε. Αποφασίσαμε να φύγουμε από αυτόν τον κόσμο».

Το σημείωμα μεταφέρθηκε στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, προκειμένου να γίνει γραφολογική εξέταση, όπως και ένα ξυράφι που βρέθηκε στον χώρο. Ο άνδρας δεν είναι σε θέση να καταθέσει κάτι που αναμένεται να γίνει όταν η κατάσταση της υγείας του το επιτρέψει.

Στους αστυνομικούς που τον βρήκαν ο 57χρονος είπε ότι η γυναίκα του έπασχε από ανίατη αρρώστια και του ζήτησε να την απαλλάξει από τα βάσανα που περνούσε. Για το λόγο αυτό αποφάσισαν να αυτοκτονήσουν μαζί και έκοψαν τις φλέβες τους.

Προανάκριση για την τραγική υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αθηνών.

Διαβάστε επίσης:

Παραμένουν στα μπλόκα οι αγρότες της Λάρισας

Στην εκδήλωση μνήμης για τα Τέμπη θα τραγουδήσει ο Μάριος Φραγκούλης – Έχασε παιδικό του φίλο στο δυστύχημα

Κορινθία: «Με ειρωνεύεται το κράτος – Πάσχω από διπολική διαταραχή», λέει ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 09:58