search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:34
MENU CLOSE

Άντζελα Δημητρίου: Υποβασταζόμενη από την κόρη της στην κηδεία της μητέρας της (Video)

23.02.2024 10:48
kideia1-new

Το στερνό αντίο στη μητέρα της λέει σήμερα, Παρασκευή (23/2) η Άντζελα Δημητρίου η οποία βρέθηκε στο κοιμητήριο Ηλιούπολης προκειμένου να τη συνοδέψει στην τελευταία της κατοικία.

Δίπλα της ήταν η κόρη της Όλγα Κιουρτσάκη η οποία της κρατούσε σφιχτά το χέρι, παραμερίζοντας σε αυτή την δύσκολη στιγμή τη μεταξύ τους κόντρα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό λαμβάνοντας, μάλιστα, μεγάλες διαστάσεις.

Η κάμερα του «Breakfast@Star» κατέγραψε μαμά και κόρη ντυμένες στα μαύρα, με τη μια να στέκεται δίπλα στην άλλη και την τραγουδίστρια να φαίνεται συντετριμμένη.

«Το Barbarella Live Athens, οι επιχειρηματίες και όλο το προσωπικό, σεβόμενοι το πένθος της κ. Άντζελας Δημητρίου σας ενημερώνουν ότι το κέντρο διασκέδασης θα παραμείνει κλειστό απόψε» ανέφερε η ανακοίνωση που εξέδωσε το νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άντζελα Δημητρίου με τον Δήμο Αναστασιάδη, ενώ η κόρη της τραγουδίστριας έκανε μια ανάρτηση στα social media για τον θάνατο της γιαγιάς της.

«Έφυγες και ούτε καν το έμαθα… Θα θυμάμαι την τελευταία μας συνάντηση οι τρεις μας» έγραψε.

Στη συνέχεια, δημοσίευσε επίσης, ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται η γιαγιά της, δίπλα στην κόρη της συνοδεύοντάς το με την εξής λεζάντα: «26/12/2023 …έτσι θα σε θυμάμαι!!!»

«Θυμάμαι τη ζωή μου σαν ένα παραμύθι. Τα παιδικά μου χρόνια στο Περιστέρι ήταν τα καλύτερα και τα πιο ανέμελα. Σε ηλικία 12 ετών βγήκα στη βιοπάλη γιατί έπρεπε γιατί η μητέρα μου με τον πατέρα μου ήταν χωρισμένοι. Έπρεπε να γίνω εγώ ο άνδρας του σπιτιού για να βοηθήσω τη μητέρα μου και τα άλλα δύο μου αδέλφια. Έγινα εγώ η δυνατή, ο άνδρας του σπιτιού, για να βοηθήσω τη μητέρα μου» είχε αναφέρει η Άντζελα Δημητρίου για τη μητέρα της σε μια από τις πρόσφατε συνεντεύξεις της στο «Στούντιο 4».

«Η πρώτη λέξη που θα πω, είναι η λέξη ΜΑΝΑ!!! Σ´ ευχαριστώ μανούλα μου για όσα μου χάρισες και όσα μου έμαθες … Θέλω πάντα να σε έχω γερή και δυνατή. Είμαι περήφανη για σένα… Σ´ αγαπώ πολύ πολύ» έγραφε για τη μητέρα της σε παλαιότερη της ανάρτησή της στο Instagram η τραγουδίστρια.

Διαβάστε επίσης:

Το θρυλικό «Boeing 747» του Ωνάση πήρε τη θέση του στη νεοελληνική ιστορία

Τα… παιδία παίζει – Περιφέρεια Αττικής και ΣΥΡΙΖΑ κυνηγιούνται για τις αφίσες του συνεδρίου! 

Κίνηση τώρα: Χαμηλές ταχύτητες σε Κηφισό και Κηφισίας – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό (live χάρτης)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 12:34