search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:26
MENU CLOSE

Μαντόνα και Πάμελα Άντερσον έβαλαν «φωτιά» σε συναυλία στο Βανκούβερ (Video)

23.02.2024 19:55
pamela-anderson-madona-new

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλαξε στους θαυμαστές της η «βασίλισσα της ποπ» Madonna στη σκηνή του Rogers Arena στο Βανκούβερ του Καναδά.

Ενώ ερμήνευε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, το «Vogue» υποδέχτηκε στη σκηνή την Πάμελα Άντερσον (Pamela Anderson).

Η διάσημη πρωταγωνίστρια φορώντας ένα μαύρο πουλόβερ, μίνι φούστα και με ελάχιστο μακιγιάζ αγκάλιασε και φίλησε την Madonna πριν πάρει τον ρόλο του κριτή στη σκηνή, τον οποίο είχαν αναλάβει σε άλλες συναυλίες μεταξύ άλλων η Τζούλια Γκάρνερ (Julia Garner) και η Κέλι Ρίπα (Kelly Ripa).

Αμέσως μετά κοινοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα στιγμιότυπο από τα παρασκήνια και το συνόδευσαν με emojis καρδιάς.

Η Madonna ξεκίνησε τις πολυαναμενόμενες εμφανίσεις της το περασμένο φθινόπωρο στο Λονδίνο με 20.000 θεατές. Στη συνέχεια, έφερε την περιοδεία της στην Αμερική πραγματοποιώντας αρκετές συναυλίες στο Barclays Center του Μπρούκλιν με διάσημους καλεσμένους όπως η Ντέμι Μουρ (Demi Moore), ο Άντι Κοέν (Andy Cohen) και ο Άντερσον Κούπερ (Anderson Cooper), όπως αναφέρει το People.

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Τουρνάς: «Τα πράγματα στην τηλεόραση είναι κάπως fast food» (Video)

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έγκυος στο δεύτερο παιδί η παρουσιάστρια! (Video)

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από 10 ημέρες νοσηλείας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 07:23