search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:06
MENU CLOSE

Ζάκυνθος: «Έκανε τη λιπόθυμη για να μην πάρει τα χάπια της αποβολής» – Συγκλονίζει η θεία της 19χρονης (video)

23.02.2024 13:47
EGKYMOSYNI

«Έκανε τη λιπόθυμη για να μην πάρει τα χάπια της αποβολής», αποκάλυψε η θεία της 19χρονης από τη Ζάκυνθο που κατήγγειλε ότι εξαναγκάστηκε από τον σύντροφό της να πάρει χάπια για να διακόψει την κύησή της.

Σε δηλώσεις της στον ΑΝΤ1 η θεία της νεαρής αναφερόμενη στο ζευγάρι είπε πως ήταν καιρό μαζί και η εγκυμοσύνη ήταν υποτίθεται κάτι ευχάριστο. «Είχαν κοινοποιήσει και φωτογραφίες τους με τον υπέρηχο στα social media», δήλωσε.

Ο 27χρονος, σύμφωνα με όσα είπε η 19χρονη στο περιβάλλον της, είχε αρχίσει και γινόταν πολύ πιεστικός απέναντί της, καθώς ζήλευε πολύ.

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση

Η 19χρονη περιέγραψε στο περιβάλλον της πως ήξερε τη λειτουργία των χαπιών για χημική αποβολή, καθώς της τα έδινε σε δόσεις και περιμένοντας τη δράση τους.

«Έκανε τη λιπόθυμη για να σταματήσει», επεσήμανε η θεία για την 19χρονη που τελικά ο σύντροφός της μετέφερε στο νοσοκομείο.

Στο μεταξύ εκείνο το βράδυ, η μητέρα της 19χρονης την έπαιρνε συνέχεια τηλέφωνο, όμως απαντούσε ο νεαρός λέγοντας πως θα μείνει μαζί του.

Αφού την πήγε στο νοσοκομείο, κάθισε μαζί της, συνοδεύοντάς τη σε όλες τις εξετάσεις που έκανε και μόνο όταν μπήκε σε θάλαμο για νοσηλεία αποχώρησε, παίρνοντάς της το κινητό, το οποίο βρέθηκε πάνω του και παραδόθηκε στην 19χρονη μετά τη σύλληψη του συντρόφου της.

Η κοπέλα, όπως είπε η θεία της, είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Ζητά συνέχεια το μωρό της, δεν τρώει και δεν κοιμάται.

Διαβάστε επίσης:

Εξάρχεια: Συνελήφθη για ανθρωποκτονία ο 57χρονος – Έκοψε τις φλέβες της συζύγου του

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Διάρρηξη στο σπίτι του γνωστού σεφ στην Παλλήνη – «Χρυσή» λεία για τους δράστες (video)

Κρήτη: Διάσωση 85 μεταναστών από δεξαμενόπλοιο – Μεταφέρονται στο Ηράκλειο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 15:02