search
ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 01:42
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Έριξαν μπογιές στον Σταθμό του ΟΣΕ για τον έναν χρόνο από την τραγωδία των Τεμπών

24.02.2024 16:15
ose

Κόκκινη μπογιά έριξαν αντιεξουσιαστές στο Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό Θεσσαλονίκης ως μια συμβολική παρέμβαση για τον ένα χρόνο από το αιματοβαμμένο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου με τους 57 νεκρούς.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, σύμφωνα με το thesstoday, άτομα του ευρύτερου αντιεξουσιαστικού χώρου φωνάζοντας συνθήματα, ανάρτησαν πανό και πέταξαν τρικάκια στην αίθουσα αναμονής του σταθμού στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρεται στο κείμενό της παρέμβασης: «Ήταν 28 Φλεβάρη όταν το τρένο από Αθήνα για Θεσσαλονίκη δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του, αλλά συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο τρένο με συνέπεια 57 νεκρούς επιβάτες και πολλούς άλλους τραυματίες . Ένας χρόνος από τότε που η κοινωνία βγαίνοντας συλλογικά στον δρόμο εξέφρασε την ταξική της οργή απέναντι σε ένα σύστημα που βάζει το κέρδος πάνω από την ανθρώπινη ζωή».

Διαβάστε επίσης:

Κτηνωδία στις Σπέτσες: Θανάτωσαν 4 αδέσποτα γατάκια – Σε εξέλιξη έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.

Συγκλονιστική μαρτυρία 22χρονου επιζώντα στα Τέμπη: «Επιβαίναμε έξι και οι πέντε σκοτώθηκαν, είμαι ο μόνος που επέζησε»

Γαύδος: Εντοπίστηκαν πάνω από 80 πρόσφυγες και μετανάστες

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 18.05.2024 01:41