search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:14
MENU CLOSE

Μητέρα Ιφιγένειας – Τέμπη: «Είναι δυνατόν τέτοιο έγκλημα να μην είναι αρκετό να αποτρέψει έναν Καραμανλή να συνεχίσει τον πολιτικό του βίο;»

25.02.2024 15:09
tebi_ifigeneia

Αμέτρητα είναι τα ερωτήματα που εξακολουθούν να βασανίζουν τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, έναν χρόνο μετά την τραγωδία που «πάγωσε» το πανελλήνιο.

Η μητέρα της Ιφιγένειας, που έχασε τη ζωή της στα Τέμπη, μίλησε στην εκπομπή «Επί Τόπου» του OPEN με τρεμάμενη φωνή.

«Η Ιφιγένεια ήταν ένα παιδί που χαμογελούσε σε όλους» ανέφερε.

«Δεν μπορώ να πω στο παιδί μου κάτι πάνω σε αυτό που του συνέβη. Πιστεύαμε σε ένα κράτος, σε δικαιοσύνης αλλά σε αυτήν τη δικαιοσύνη και στο κράτος η ζωή του παιδιού μου δεν κοστίζει τίποτα. Τι μπορώ να του πω; Πείτε μου;», ανέφερε η μητέρα της, δηλώνοντας πως θέλει δικαιοσύνη και καμία συγκάλυψη από την Πολιτεία.

«Είναι δυνατόν στην Ελλάδα του σήμερα τέτοιο έγκλημα που έχει συμβεί να μην είναι αρκετό για να αποτρέψει έναν Καραμανλή, ή οποιονδήποτε άλλον, να συνεχίσει τον πολιτικό του βίο;», διερωτήθηκε.

»Μπορείτε να μου το πείτε αυτό; Και συνεχίζει τη ζωή του με τον ίδιο τρόπο, χαμογελώντας, κουνώντας το δάχτυλο και λοιπά και λοιπά», συνέχισε.

«Πιστεύω ότι αυτά τα παιδιά που φύγαν, που χάθηκαν, κάποια στιγμή θα ξανάρθουν είτε με έναν είτε με άλλον τρόπο πίσω», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Διαβάστε επίσης:

Αμφιλοχία: Διπλός σεισμός με διαφορά ενός λεπτού

Μαρία Καρυστιανού για Τέμπη: «Ένα χρόνο μετά είμαστε στο ίδιο σημείο – Θα το τραβήξω μέχρι τέλους και θα κερδίσω»

Επεισόδιο ανάμεσα σε ανήλικους στη Λάρισα: 16χρονος χτύπησε 15χρονο γιατί «απειλούσε την ξαδέρφη του»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 16:13