search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:48
MENU CLOSE

Οι… αόρατοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ

Δημοσιεύτηκε στο ΠΟΝΤΙΚΙ

τεύχος 2322
22/02/2024
26.02.2024 00:13
PASOK

Ξέρετε, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ έχει ανανεωθεί, αλλά είναι κάποιοι βουλευτές των οποίων ούτε το πρόσωπο δεν έχουμε δει. Δεν βγαίνουν στα ΜΜΕ, δεν κάνουν παρεμβάσεις. Μένουν μόνο στα της Βουλής. 

Από την άλλη, και αν κάποιος προκύψει «Παρασκευαΐδης», πώς να το γυρίσεις μετά. Στην ίδια κατηγορία βουλευτών ανήκει και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Ηράκλειο Ελένη Βατσινά. Τη μάθαμε τώρα στα μπλόκα και το συλλαλητήριο των αγροτών στο Σύνταγμα. Ανέβασε παντού φωτογραφίες. 

«Οι αγρότες μας σήμερα όρθωσαν το ανάστημά τους, διεκδικώντας ουσιαστικά μέτρα στήριξής τους», έγραψε στα social η Ε. Βατσινά. Σιγά – σιγά δεν θα πρέπει να τους μάθουμε; Α, επίσης κάτι σημαντικό: πού χάθηκαν όλοι αυτοί οι βουλευτές που απείχαν από την ψηφοφορία για τα ομόφυλα ζευγάρια; Ούτε τηλεόραση, ούτε ραδιόφωνα, ούτε τίποτα. Οι λαλίστατοι κατά τ’ άλλα γρήγορα δεν κρύφτηκαν;

Διαβάστε επίσης:

Στέφανος Κασσελάκης: Από την τρικυμία του Συνεδρίου, σε μπαρ για ποτό (Photos)

Στην Καπνικαρέα για ποτό ο Κασσελάκης, μετά το Συνέδριο

«Είναι κόμμα αυτό; Κουράσατε, έρχονται γιαούρτια» – Η ομιλία της Μαρία Καλουδιώτη που έγινε viral

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 14:47