search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:34
MENU CLOSE

Δολοφονία στην Αγία Βαρβάρα: Το θύμα μιλούσε με τη σύζυγό του στο τηλέφωνο όταν τον πυροβόλησε ο πεθερός του

27.02.2024 16:49
agia-varvara-new

Νέα στοιχεία έρχονται συνεχώς στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία με θύμα έναν 57χρονο γιατρό, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες της καραμπίνας του πεθερού του.

Σύμφωνα με την εκπομπή «TLIVE», ο γιατρός μιλούσε στο τηλέφωνο με την γυναίκα του, τη στιγμή που ο πατέρας της σήκωσε το όπλο και τον πυροβόλησε.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως λίγα λεπτά πριν το φονικό και ενώ η γυναίκα μιλούσε με τον σύζυγό της, στο τηλέφωνο, φέρεται να άκουσε τη μητέρα της να λέει στην κόρη της «πού πας με τον ψυχάκια;».

Σύμφωνα με όσα η ίδια κατέθεσε στην αστυνομία, λίγα λεπτά αργότερα φέρεται να άκουσε τη μητέρα της να φωνάζει «ρίξτου, ρίξτου». 

Embed code

Στα άκρα οι σχέσεις της οικογένειας

Οι σχέσεις των πεθερικών με το ζευγάρι στην Αγία Βαρβάρα είχαν φτάσει στα άκρα. Σύμφωνα με το εξώδικο των γονιών της γυναίκας του θύματος στον γιατρό και στην κόρη τους, που έφερε στο προσκήνιο η ίδια εκπομπή, τα πεθερικά κατηγορούσαν το ζευγάρι ότι είχαν απομακρύνει τα παιδιά τους από εκείνους. 

Επιπλέον, στις 15 Νοεμβρίου και οι 4 συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής, με αποτέλεσμα να αλληλομηνυθούν, σύμφωνα με πληροφορίες του Star.

Ωστόσο, παρόμοια περιστατικά είχαν σημειωθεί και το περασμένο καλοκαίρι, καθώς στις 6 Ιουνίου η κόρη είχε καταθέσει μήνυση κατά της μητέρας της, ενώ στις 23 Ιουλίου η μητέρα είχε προβεί σε καταγγελία για απειλές που είχε δεχθεί από την κόρη της.

Μάλιστα, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται το MEGA, ο γιατρός είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα, κατά των γονιών να μη βλέπουν τα παιδιά

Embed code

Διαβάστε επίσης:

Εντολή Ιερώνυμου να γίνει έρευνα για το περιστατικό με τον Αρχιμανδρίτη και τον Παύλο Χρηστίδη

Αντιτρομοκρατική: Οκτώ προσαγωγές, δέκα κατ’ οίκον έρευνες για τη «Σύμπραξη Εκδίκησης» – Εξετάζονται δύο κρατούμενοι σε φυλακές (video)

Απεργία 28ης Φεβρουαρίου: Τι θα ισχύσει με τα σχολεία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 08:34