search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:01
MENU CLOSE

Κυβέρνηση για εταιρείες Κασσελάκη: Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται

27.02.2024 14:57
pavlos_marinakis_new

Με τη φράση «είτε αφορά πολιτικό, είτε απλό πολίτη, η κυβέρνηση θεωρεί ότι ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται, χωρίς εξαιρέσεις και χωρίς αστερίσκους» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τις πληροφορίες ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, διατηρεί ακόμα και σήμερα επιχειρήσεις στις ΗΠΑ.

Το θέμα, υπενθυμίζεται, προκάλεσε αρκετό θόρυβο στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, με τον Σ. Κασσελάκη να δηλώνει έτοιμος, αν αυτό προβλέπεται από το νόμο, να πουλήσει τις επιχειρήσεις του, αλλά και να αφήνει αιχμές για τη συγκυρία που ήρθε το συγκεκριμένο θέμα στο φως της δημοσιότητας.

Εν πάση περιπτώσει, ο Π. Μαρινάκης συμπλήρωσε ότι «αν υπάρχει η τέλεση παράνομης πράξης και αυτό αποδειχθεί από τη δικαιοσύνη, είναι προφανές ότι θα πρέπει να ακολουθηθεί όλη η κατά το νόμο διαδικασία. Ο κ. Κασσελάκης θα απαντήσει αρμοδίως όταν κληθεί και εμείς δεν μπορούμε να βγάλουμε απόφαση εκ των προτέρων για το τι συνέβη», δηλώνοντας ότι η κυβέρνηση περιμένει κι αυτή τη διαδικασία.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣΟΚ: Έτοιμος να διαγράψει την Γιαννακοπούλου ο Ανδρουλάκης;

ΣΥΡΙΖΑ: Γιατί η Δούρου έμεινε σιωπηλή;

«Προεκλογική εκδήλωση» σε εκκλησία – Αποθέωσαν τον Γιάννη Καλλιάνο επειδή καταψήφισε το ν/σ για τον γάμο των ομόφυλων (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 12:01