search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:18
MENU CLOSE

Μεσολόγγι: Αγρότες «ψέκασαν» με κοπριά το Διοικητήριο – Ετοιμάζεται νέα συγκέντρωση τη Δευτέρα (Photos/ Videos)

27.02.2024 18:29
KOPRIA
messolonghinews.gr

Πετώντας σανό και κοπριά στην είσοδο του Διοικητηρίου στο Μεσολόγγι ολοκλήρωσαν την κινητοποίησή τους σήμερα το μεσημέρι, αγρότες της περιοχής.

Σύμφωνα με το aixmi-news.gr, οι αγρότες είχαν συγκεντρωθεί εκεί από χθες το μεσημέρι στο πλαίσιο των κινητοποιήσεών τους και τελικα το αγροτικό όχημα με την κοπριά το άδειασαν σήμερα και στη συνέχεια αποχώρησαν από το σημείο. Στο σημείο έφτασε και η πυροσβεστική προκειμένου να καθαρίσει τον χώρο.

Η δράση αυτή, όμως δεν φαίνεται να βρίσκει σύμφωνους, όλους τους αγρότες που συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις εδώ και ένα μήνα σύμφωνα με όσα αναφέρει το messolonghinews.gr. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του προέδρου των «Νέων Αγροτών» της περιοχής, Γρηγόρη Μετάνοια που εξέφρασε την κάθετη αντίθεσή με αυτή τη μορφή κινητοποίησης.

Επιπλέον, καθαρίστριες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας χρειάστηκαν ώρες για να καθαρίσουν την είσοδο του Διοικητηρίου αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

Συγκέντρωση στο Μεσολόγγι τη Δευτέρα

Σύμφωνα με το agriniosite.gr, αύριο Δευτέρα, οι αγρότες της περιοχής θα πάνε στο Μεσολόγγι με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα.

Η προσυγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 11 το πρωί στον κόμβο Χαλίκι απ’ όπου θα μεταβούν στη συνέχεια στην Περιφερειακή Ενότητα, καταθέτοντας τα αιτήματά τους μπροστά και στη σύνοδο των υπουργών Γεωργίας της ΕΕ, με σκοπό την αναθεώρηση της ΚΑΠ.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Πανό για την «μαύρη» επέτειο των Τεμπών στα γραφεία της Κουμουνδούρου

Έρχεται η κακοκαιρία Δωροθέα με βροχές και καταιγίδες – Πότε και πού θα χτυπήσει

Θεσσαλονίκη: 15χρονος ξυλοκοπήθηκε από δέκα άτομα έξω από εμπορικό κατάστημα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 07:16