search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 03:42
MENU CLOSE

Τέμπη: Πληρωμένη απάντηση Γενιδούνια σε Τσιόδρα για την εξεταστική – «Δεν με καλέσατε γιατί ξέρατε καλά τι θα έλεγα» (video)

27.02.2024 11:40
tempi_1707_1920-1080_new

Απάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου για τη μη κλήση του στην εξεταστική για τα Τέμπη έδωσε ο τέως πρόεδρος του σωματείου μηχανοδηγών Κώστας Γενιδούνιας.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στο Facebook, ο τέως πρόεδρος του σωματείου μηχανοδηγών σχολίασε καυστικά τα λεγόμενα του διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Δημήτρη Τσιόδρα, ο οποίος δήλωσε ότι ο Κώστας Γενιδούνιας δεν κλήθηκε ως μάρτυρας στην επιτροπή επειδή ήταν και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Πρώτος κατέθεσα στον εφέτη ανακριτή στην Λάρισα, ως Πρόεδρος του Σωματείου Μηχανοδηγών, παραθέτοντας δεκάδες επιστολές, εξώδικα και έγγραφα που “αγνοούσαν” οι υπεύθυνοι, αρνούμενοι καν να μας ακούσουν. Μας είπαν μέχρι & συκοφάντες τότε, δήθεν λέγαμε ψέματα», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων ο Κώστας Γενιδούνιας.

«Στην εξεταστική δεν με κάλεσε η πλειοψηφία σας, γιατί ήξερε καλά τι θα έλεγα. Την καλημέρα μου σε όλους. Όλοι έχουν καταλάβει πλέον…», πρόσθεσε.

Λίγο νωρίτερα το πρωί της Τρίτης (28/2) ο Δημήτρης Τσιόδρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, επιχείρησε να δικαιολογήσει τη στάση της πλειοψηφίας της ΝΔ στην εξεταστική για τη μη κλήση του Κώστα Γενιδούνια, η οποία προκάλεσε την αντίδραση της αντιπολίτευσης και την οργή των συγγενών των θυμάτων.

«Η Επιτροπή έκρινε με βάση κάποια κριτήρια. Υποθέτω ότι για τον κ. Γενιδούνια επειδή είναι πολιτικό στέλεχος κάποιου κόμματος» είπε.

«Ήταν και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε μιλούσε και από κάποια πολιτική σκοπιά», πρόσθεσε ο Δημήτρης Τσιόδρας…

Δείτε το video από το 20:30′ και μετά:

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Θρασύτατη ληστεία σε βενζινάδικο – Άρπαξαν σταυρό από τον λαιμό υπαλλήλου (Video)

Πατέρας Παύλος: Ο ιερέας που έγινε… influencer και… κάνει καριέρα στο Tik Tok

Εξάρχεια: Σήμερα η νεκροψία στο νεκρό βρέφος που βρέθηκε στον υπόνομο – Τι εξετάζουν οι Αρχές (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09