search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:37
MENU CLOSE

Ζεράρ Ντεπαρτιέ: Σκηνογράφος τον κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση

27.02.2024 00:13
departie 5430-new

Νέους μπελάδες με τη δικαιοσύνη για τον Γάλλο ηθοποιό, Ζεράρ Ντεπαρτιέ μετά την νέα κατηγορία για σεξουαλική κακοποίηση από μία σκηνογράφο.

Σύμφωνα με το Skynews, η καταγγέλλουσα ισχυρίζεται πως την θώπευσε κατά την διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας «Les Volets Verts» (The Green Shutters), το 2021.

Σε καταγγελία της στην εισαγγελία του Παρισιού, η 53χρονη σκηνογράφος κατηγορεί τον Γάλλο σταρ για σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική παρενόχληση και σεξιστικές προσβολές.

Όπως αναφέρει, ο Ντεπαρντιέ την άρπαξε και τη χούφτωσε στη μέση και το στήθος της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία Les Volets Verts.

Ακόμα, η δικηγόρος της ανέφερε ότι άλλα άτομα παρενέβησαν για να σταματήσουν την επίθεση.

Υπενθυμίζεται πως ο 75χρονος Ντεπαρντιέ παραπέμφθηκε σε δίκη τον Δεκέμβριο του 2020 για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις μετά από καταγγελία της ηθοποιού Charlotte Arnould, η οποία κατήγγειλε δύο βιασμούς στο σπίτι του ηθοποιού στο Παρίσι στα τέλη Αυγούστου 2018.

Η καταγγελία της ηθοποιού Hélène Darras, η οποία κατηγόρησε τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ ότι την κακοποίησε σεξουαλικά στη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας το 2007, μπήκε στο αρχείο στα τέλη Δεκεμβρίου λόγω παραγραφής.

Όμως, τον ίδιο μήνα η Ισπανίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας Ruth Baza υπέβαλε επίσης μήνυση στην Ισπανία κατά του Ντεπαρντιέ για βιασμό για γεγονότα που χρονολογούνται από το 1995 στο Παρίσι.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Παπαρίζου για Γιάννη Ράμο: «Έχασα ένα κομμάτι από την καρδιά και την ψυχή μου»

Ευγενία Μανωλίδου: «Δεν θα μπορούσα να μπω στην πολιτική – Όταν ο άνθρωπος σου είναι στα κοινά, πρέπει να κάνεις πίσω»

Γιάννης Μόρτζος για Γιώργο Λαμπάτο: Είχε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και λήξαμε τη συνεργασία

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 13:33