ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 07:21
MENU CLOSE

Ζεράρ Ντεπαρτιέ: Σκηνογράφος τον κατήγγειλε για σεξουαλική επίθεση

27.02.2024 00:13

Νέους μπελάδες με τη δικαιοσύνη για τον Γάλλο ηθοποιό, Ζεράρ Ντεπαρτιέ μετά την νέα κατηγορία για σεξουαλική κακοποίηση από μία σκηνογράφο.

Σε καταγγελία της στην εισαγγελία του Παρισιού, η 53χρονη σκηνογράφος κατηγορεί τον Γάλλο σταρ για σεξουαλική επίθεση, σεξουαλική παρενόχληση και σεξιστικές προσβολές.

Όπως αναφέρει, ο Ντεπαρντιέ την άρπαξε και τη χούφτωσε στη μέση και το στήθος της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για την ταινία Les Volets Verts.

Ακόμα, η δικηγόρος της ανέφερε ότι άλλα άτομα παρενέβησαν για να σταματήσουν την επίθεση.

Υπενθυμίζεται πως ο 75χρονος Ντεπαρντιέ παραπέμφθηκε σε δίκη τον Δεκέμβριο του 2020 για βιασμό και σεξουαλικές επιθέσεις μετά από καταγγελία της ηθοποιού Charlotte Arnould, η οποία κατήγγειλε δύο βιασμούς στο σπίτι του ηθοποιού στο Παρίσι στα τέλη Αυγούστου 2018.

Η καταγγελία της ηθοποιού Hélène Darras, η οποία κατηγόρησε τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ ότι την κακοποίησε σεξουαλικά στη διάρκεια γυρισμάτων ταινίας το 2007, μπήκε στο αρχείο στα τέλη Δεκεμβρίου λόγω παραγραφής.

Όμως, τον ίδιο μήνα η Ισπανίδα δημοσιογράφος και συγγραφέας Ruth Baza υπέβαλε επίσης μήνυση στην Ισπανία κατά του Ντεπαρντιέ για βιασμό για γεγονότα που χρονολογούνται από το 1995 στο Παρίσι.

Διαβάστε επίσης:

Έλενα Παπαρίζου για Γιάννη Ράμο: «Έχασα ένα κομμάτι από την καρδιά και την ψυχή μου»

Ευγενία Μανωλίδου: «Δεν θα μπορούσα να μπω στην πολιτική – Όταν ο άνθρωπος σου είναι στα κοινά, πρέπει να κάνεις πίσω»

Γιάννης Μόρτζος για Γιώργο Λαμπάτο: Είχε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και λήξαμε τη συνεργασία

ΔΕΥΤΕΡΑ 10.06.2024 07:07
Exit mobile version