search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:35
MENU CLOSE

Νίκος Πορτοκάλογλου: Ξέσπασε σε κλάματα στο «Μουσικό Κουτί» (video)

04.03.2024 08:59
portokaloglou_musikokuti

Δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή του ο Νίκος Πορτοκάλογλου, τη νύχτα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου για το «Μουσικό κουτί» της ΕΡΤ.

Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε για τον δημοφιλή τραγουδοποιό ο Λευτέρης Παπαδόπουλος στη συζήτηση που είχαν για την μουσική εκπομπή.

«Ευχαριστούμε πάνω απ’ όλα για όλα τα τραγούδια που μας έχεις χαρίσει! Να είσαι καλά» υπογράμμισε ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο κλείσιμο της μαγνητοσκοπημένης συνέντευξης με τον σπουδαίο συνθέτη να τονίζει με τρυφερότητα τα εξής. «Ευχαριστώ και γω το ίδιο για σένα. Εμένα όμως με ενδιαφέρει περισσότερο αυτό το άγγιγμα, αυτά που είπαμε, η αγάπη που βγαίνει. Αγαπάτε όχι μόνο το τραγούδι, αλλά τους ανθρώπους που απευθύνεται το τραγούδι».

Μετά την προβολή του βίντεο ο Νίκος Πορτοκάλογλου ξέσπασε σε δάκρυα. «Δεν ξέρω, έχω συγκινηθεί ιδιαίτερα όπως όλοι μας» τόνισε ο καλλιτέχνης προσπαθώντας να συνεχίσει…

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Φιλίνη: «Δεν ένιωσα ότι αν δεν κάνω παιδί θα ήμουν δυστυχισμένη» (Video)

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Με τον γιο μου συζήτησα το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα και χάρηκε» (Video)

Ζωή Παπαδοπούλου για Τέμπη: «Είναι προκλητικό να λένε “θυσιάστηκαν τα παιδιά” – Να θυσιαστεί και ένας εκ των 300»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:34