search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 02:42
MENU CLOSE

Ο Πρόδρομος του Big Brother επιστρέφει στη δισκογραφία μετά από 22 χρόνια

04.03.2024 20:40
prodromos
NDP

Το νέο του τραγούδι με τίτλο «Δεν επιτρέπεται» δια χειρός Ματθαίου Γιαννούλη κυκλοφορεί ο Πρόδρομος Καθηνιώτης και με αυτή την αφορμή ο φιναλίστ του Big Brother μίλησε για τις σχέσεις του σήμερα με τον συμπαίκτη του, Γιώργο Τριανταφυλλίδη (Τσάκα).

«Η απόφαση δεν ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Πήγα στο στούντιο και ήταν το μπατζανάκι μου εδώ, ο Ματθαίος Γιαννούλης. Μου λέει: κάτσε να ακούσεις ένα τραγουδάκι. Το ακούω και του λέω: τέλειο, μπορώ να κάνω μια δοκιμή; Το δοκίμασα 2-3 φορές και λέω: γιατί να μην το ξανακάνω;», δήλωσε ο Πρόδρομος Καθηνιώτης στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

«Κάποια στιγμή έφτασα σε ένα peak με τις εμφανίσεις μου στην τηλεόραση και στα μαγαζιά. Από κει ξεκίνησε να πέφτει το θέμα και λόγω κρίσης. Γύρισα λίγο στη Σκόπελο και επειδή πήγαινε πολύ καλά το μαγαζί, έμεινα εκεί 10-12 χρόνια», περιγράφει στην κάμερα του Alpha ο φιναλίστ του Big Brother.

«Δεν έχουμε πολλές επαφές πλέον με τον Γιώργο. Ίσα-ίσα λέμε ένα γεια στο Facebook και στα social. Έχει πάει στη Γερμανία ο Γιώργος», απαντά ο Πρόδρομος Καθηνιώτης σε σχετική ερώτηση ενώ εξομολογήθηκε ότι έγινε παππούς από τις θετές μου κόρες».

Τέλος, έκανε ένα σχόλιο για το επίπεδο των ψυχαγωγικών εκπομπών σήμερα. «Στα δικά μας χρόνια τα αμιγώς μεσημεριανά ήταν… ΑΕΚάρα (κατακίτρινα)».

Διαβάστε επίσης:

Άκης Πετρετζίκης: Έγινε 40 και το γιόρτασε με μια… διαφορετική τούρτα γενεθλίων (Photo)

Σπύρος Μπιμπίλας: Αποχαιρέτησε την Τέτη Σχοινάκη – «Έφυγες πρόωρα, άδικα και σκληρά»

Η δισκογραφική της Σινέντ Ο΄ Κόνορ ζητάει από τον Τραμπ να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη μουσική της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:48