search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:56
MENU CLOSE

Διόνυσος: Διάρρηξη από… επαγγελματίες σε πολυτελή μονοκατοικία – Άρπαξαν λίρες, ρολόγια και κοσμήματα – Πώς εξουδετέρωσαν τον συναγερμό (video)

05.03.2024 10:29
daxtilidi_pixabay
@pixabay

Διάρρηξη με λεία 90.000 ευρώ σημειώθηκε στην περιοχή του Διονύσου, σε πολυτελή μονοκατοικία όπου διαμένει ηλικιωμένο ζευγάρι.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ηλικιωμένο ζευγάρι επιστρέφοντας το απόγευμα της Κυριακής στο σπίτι του, καθώς έλειπε το τελευταίο δεκαήμερο, διαπίστωσε ότι άγνωστοι είχαν παραβιάσει, πιθανότατα με λοστό, το παράθυρο στο ισόγειο, είχαν μπει μέσα, είχαν κάνει «φύλλο και φτερό» το σπίτι και είχαν αρπάξει χρυσές λίρες, κοσμήματα και ακριβά ρολόγια.

Οι δράστες φαίνεται ότι γνώριζαν πάρα πολύ καλά πώς να κινηθούν. Πρώτα έκοψαν το καλώδιο του τηλεφώνου, την τηλεφωνική γραμμή, ούτως ώστε να μην μπορεί να ειδοποιηθεί η εταιρεία σεκιούριτι.

Στη συνέχεια πήραν τον εξωτερικό συναγερμό, τον έσπασαν και τον έβαλαν μέσα σε έναν κουβά με νερό προκειμένου η σειρήνα που θα ηχούσε να μην ακουστεί δυνατά…

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Διονύσου.

Διαβάστε επίσης:

Πενθήμερη αποβολή για «νταήδες» μαθητές: Τι ποινές θα ισχύουν για περιστατικά σχολικού bullying

Ορεινή Αρκαδία: Αυτό είναι το ξενοδοχείο στο οποίο… απέδρασαν Κασσελάκης-Τάιλερ (Photos)

Επίθεση στην Ερμού: Απολογείται ο άνδρας που μαχαίρωσε την 22χρονη (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31