search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:37
MENU CLOSE

ΕΡΤ1: Το βράδυ της Πέμπτης θα παρουσιαστεί το τραγούδι για τη Eurovision

05.03.2024 11:57
eurovision 2024 new

Στην ειδική εκπομπή «Eurovision σε είδον» της ΕΡΤ1, την Πέμπτη στις 21.00 οι Φώτης Σεργουλόπουλος και Τζένη Μελιτά θα παρουσίασουν σε πρώτη μεταδοση το τραγούδι (έχει κυκλοφορήσει ότι τιτλοφορείται «Ζάρι») και το βίβντεοκλιπ με το οποίο θα εκπροσωπηθει η Ελλάδα στον 68 ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η Μαρίνα Σάττι, θα μιλήσει για την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής ακριβώς δύο μήνες πριν από τον Διαγωνισμό ο οποίος θα διεξαχθεί, από 7 έως 11 Μαΐου, στο Μάλμε της Σουηδίας.

Στο στούντιο, καλεσμένος θα είναι και ο Φωκάς Ευαγγελινός, ο οποίος έχειεπιμεληθεί συμμετοχές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη Eurovision, όπως βέβαια και οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα, οι οποίοι, εκτός από τις εκπλήξεις που ήδη ετοιμάζουν, θα είναι οι φετινοί σχολιαστές της ΕΡΤ στους δύο Ημιτελικούς και στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision.

Διαβάστε επίσης

Eurovision 2024: Προς εκτόνωση η κρίση μεταξύ Ισραήλ και EBU

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Alter: «Όλοι φεσωθήκαμε – Έχασα τρία μηνιάτικα, τα έκλαψα, στεναχωρήθηκα» (Video)

Το «Baywatch» επιστρέφει με νέα επεισόδια!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 23:37