search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:16
MENU CLOSE

Κατερίνα Διδασκάλου: Μεταμορφώνεται σε Μελίνα Μερκούρη και ενσαρκώνει την αείμνηστη πρωταγωνίστρια (Photos)

07.03.2024 09:41
didaskaloy-merkoyri-new

Τη Μελίνα Μερκούρη θα ενσαρκώσει η Κατερίνα Διδασκάλου, μία ανακοίνωση που έκανε η ίδια με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων από τον θάνατο της αείμνηστης πρωταγωνίστριας.

Πρόκειται για μια ταινία η οποία θα βγει στους κινηματογράφους και η οποία θα είναι αφιερωμένη στη ζωή και το έργο της σπουδαίας ηθοποιού.

«30 χρόνια ακριβώς από το θάνατο της υπεροχής Μελίνας και 40 χρόνια από την πρώτη μου συνάντηση μαζί της, μου ζητήθηκε να την ενσαρκώσω σε μια ταινία που θα βγει στους κινηματογράφους τους επόμενους μήνες. #staytuned» έγραψε η Κατερίνα Διδασκάλου, ποζάροντας με κόκκινο φόρεμα και ξανθιά περούκα με τη μεταμόρφωσή της σε Μελίνα Μερκούρη να κρίνεται επιτυχημένη

Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους ρόλους στην καριέρα της η οποία έπειτα από 40 χρόνια από τη συνάντησή της με τη Μελίνα Μερκούρη, καλείται σήμερα να την ενσαρκώσει, κάτι που για την ίδια είναι μια «τεράστια τιμή», όπως τονίζει.

Στις 6 Μαρτίου του 2024 συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από την ημέρα που η Μελίνα Μερκούρη έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω της μια σπουδαία διαδρομή στο θέατρο και σημαντικότατη δράση στην στην πολιτική, ως Υπουργός Πολιτισμού.

Διαβάστε επίσης:

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έμαθα με τον χειρότερο τρόπο ότι με απατά – Ηχογραφήθηκε η ερωτική πράξη στο κινητό» (Video)

Κάμερον Ντίαζ: Επιστρέφει με σκοτεινή κωμωδία και συμπρωταγωνιστές τους Κιάνου Ριβς και Τζόνα Χιλ

H Barbie γίνεται 65 ετών αλλά δεν συνταξιοδοτείται ακόμη…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:15