search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:24
MENU CLOSE

Κασσελάκης για Θεσσαλονίκη: «Όταν ο κυρίαρχος λαός μετατρέπεται σε όχλο δεν έχουμε τίποτα καλό να περιμένουμε για το μέλλον»

10.03.2024 13:15
KASSELAKHS
Eurokinissi

Τον αποτροπιασμό του για το τρανσφοβικό λιντσάρισμα στη Θεσσαλονίκη δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, καλώντας τους προοδευτικούς πολίτες «να πάρουν τη χώρα στα χέρια τους».

«Αποτροπιασμός. Ανεβάζω το βίντεο από τη χθεσινή επίθεση της μάζας εναντίον δύο τρανς ατόμων, στο πιο κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης. Σας καλώ να το δείτε, για να αναλογιστούμε μαζί το μέγεθος της παρακμής, και του φασισμού και ρατσισμού που ελλοχεύουν στην κοινωνία μας. Όταν ο κυρίαρχος λαός μετατρέπεται σε όχλο δεν έχουμε τίποτα καλό να περιμένουμε για το μέλλον. Ήρθε η ώρα οι προοδευτικοί πολίτες να πάρουμε τη χώρα στα χέρια μας. Φαίνονται περισσότεροι γιατί το σκοτάδι πάντα κάνει πολύ θόρυβο. Είμαστε περισσότεροι και είμαστε στο φως», έγραψε στην ανάρτησή του στο Χ (πρώην twitter) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε επίσης:

Καταδίκη Αγγελούδη: «Στη συμπεριληπτική Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει χώρος για ρατσιστικές συμπεριφορές»

ΣΥΡΙΖΑ σε Μαρινάκη: Ενδέχεται οι αστακοί του Κασσελάκη, να είχαν συναντηθεί με κάποια offshore του κ. Μητσοτάκη, πριν τους ψαρέψουν

Μητσοτάκης για ιδιωτικά ΑΕΙ: «Βάλαμε τέλος σε έναν αναχρονισμό» – Οι στίχοι του Σαββόπουλου, η ακρίβεια και τα …Όσκαρ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 18:24