search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 04:29
MENU CLOSE

Αλεξανδρούπολη: Πέθανε ο συμβασιούχος που είχε τραυματιστεί στο προαύλιο του νοσοκομείου και περίμενε ασθενοφόρο επί ένα τέταρτο…

12.03.2024 12:22
asthenofor new

Υπέκυψε ο 61χρονος συμβασιούχος υπάλληλος στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Αλεξανδρούπολης, που νοσηλευόταν στο ΠΓΝΑ, από τις 2 Ιανουαρίου, όταν έπεσε από το απορριμματοφόρο στο οποίο εργαζόταν στον προαύλιο χώρο του νοσηλευτικού ιδρύματος και χρειάστηκε να περιμένει να έρθει ασθενοφόρο από την… πόλη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης που αναδημοσιεύει το evros24, ο συνάδελφός τους, συμβασιούχος εργαζόμενος του Δήμου, που τραυματίστηκε σοβαρά από πτώση απορριμματοφόρου στις 2/1/2024 στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, κατέληξε χθες το απόγευμα της Δευτέρας μετά από μάχη που έδινε στο Νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ενώ ο 61χρονος υπάλληλος ήταν πεσμένος στο έδαφος, περίπου στα 10 μέτρα από το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΠΓΝΑ, χρειάστηκε να περιμένει μέχρι να έρθει ασθενοφόρο από την πόλη επί ένα τέταρτο χωρίς ιατρική βοήθεια, ενώ θα μπορούσε να μεταφερθεί με φορείο…

Διαβάστε επίσης:

Απογευματινά χειρουργεία: Αντιδρούν οι γιατροί της Θεσσαλονίκης – «Περαιτέρω εμπορευματοποίηση του ΕΣΥ» – «Άκρως προβληματική η λειτουργία τους»

Πέθανε ο ηθοποιός Αλέκος Πετρίδης

Παγώνη: «Η μηνιγγίτιδα δεν αντιμετωπίζεται στο σπίτι – Τα τρία βασικά συμπτώματα» (video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 01:15