search
ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:43
MENU CLOSE

Μπαράζ διώξεων εκπαιδευτικών – Συνέντευξη Τύπου στην Αθήνα και διαδήλωση στον Πειραιά

12.03.2024 18:20
sxoleio_dimotiko
Eurokinissi

Συνέντευξη Τύπου για το ζήτημα των διώξεων εκπαιδευτικών του Πειραιά, από τον Διευθυντή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά αλλά και διώξεων σε άλλους εκπαιδευτικούς από Α/βάθμιες και Β/βάθμιες Διευθύνσεις της χώρας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 15/3 στις 18:00 στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθήνας (Ακαδημίας 60). Διαδήλωση την Πέμπτη στις 18:30 στην Πλατεία Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει, σύμφωνα με τους εκπαιδευτικούς, μια βιομηχανία συνδικαλιστικών και πολιτικών διώξεων. Από άκρη σε άκρη σε όλη τη χώρα, όπως λένε, αξιοποιούνται όλοι οι διοικητικοί και δικαστικοί μηχανισμοί «προκειμένου αγωνιστές εκπαιδευτικοί να βρεθούν όμηροι σε πειθαρχικά και δικαστικές αίθουσες».

Οι ίδιοι αναφέρουν σε ανακοίνωση πως αξιοποιούνται διάφορες αντιδραστικές διατάξεις του Δημοσιοϋπαλληλικού Κώδικα καθώς και το αντισυνδικαλιστικό νομικό πλαίσιο που έχει ψηφιστεί τα τελευταία χρόνια (νόμοι Χατζηδάκη, Γεωργιάδη κτλ).

Διαβάστε επίσης:

Δήμος Μούτσης: Έγινε ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον σπουδαίο συνθέτη στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας

Τέμπη: Νέα μήνυση για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο κατά στελεχών της Hellenic Train και Κ. Καραμανλή από τους συγγενείς των θυμάτων

Σοκαριστική αιμομικτική υπόθεση στο Ρέθυμνο: 13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδερφό της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 30.04.2024 23:37