search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:32
MENU CLOSE

Πύρρος Δήμας: «Τα παιδιά μου δεν δέχτηκαν με χαρά τη σχέση μου με την Αφροδίτη Σκαφίδα» (Video)

12.03.2024 09:40
pirros-dimas-new

Για τη γλυκιά αναμονή του πέμπτου του παιδιού, καρπού του έρωτά του με την Αφροδίτη Σκαφίδα μίλησε ο Πύρρος Δήμας.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή, ο Έλληνας Ολυμπιονίκης αναφέρθηκε και στον τρόπο με τον οποίο δέχτηκαν τα παιδιά του τη σχέση του με την Αφροδίτη Σκαφίδα, επισημαίνοντας ότι αρχικά δεν ήταν όλα τόσο ομαλά και αρμονικά.

«Τα μετάλλιά μου είναι τα παιδιά μου»

«Τα μετάλλιά μου είναι τα παιδιά μου. Πασχαλιάτικο θα είναι το μωρό που περιμένουμε με την Αφροδίτη Σκαφίδα, θα είναι κοριτσάκι. Θα έχω τρεις κόρες και δυο γιους, δε θα πάω για έκτο. Τα τρία από τα τέσσερα παιδιά μου είναι στην Αμερική. Η Ελένη έχει παντρευτεί εκεί…Ο μικρός είναι εδώ μαζί μου. Όλες οι σπουδές που έκαναν τα παιδιά μου είναι δύσκολες. Αυτό αποφασίσαμε με τον άγγελο Αναστασία να δώσουμε στα παιδιά μας, μόρφωση, γιατί την παιδεία την παίρνεις από το σπίτι» είπε αρχικά ο Πύρρος Δήμας και συνέχισε: «Όταν έκανα σχέση με την Αφροδίτη, μίλησα στα παιδιά μου. Τους είπα ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με κάνει χαρούμενο. Πρέπει να επικοινωνείς με τα παιδιά σου. Δεν είναι όλα ρόδινα. Ποτέ δεν είναι όλα ρόδινα. Γνωριστήκαμε, βγήκαμε έξω. Δεν μπορώ να πω ότι το δέχτηκαν με ιδιαίτερη χαρά. Είναι φυσιολογικό όμως. Είναι κάποια πράγματα που θέλουν τον χρόνο τους, κι εγώ ήθελα τον χρόνο μου. Το 2017 είχα χάσει τον πατέρα μου, το 2018 έχασα την Αναστασία, την Αφροδίτη τη γνώρισα όταν έχασα τη μάνα μου και λες ότι ο Θεός στου στέλνει έναν άνθρωπο την καταλληλότερη στιγμή για να στέκεται δίπλα σου, να σε νοιάζεται, να σε προσέχει».

Η γυναίκα μου, μού είπε πει «θα πεθάνω»

Στη συνέχεια, ο Πύρρος Δήμας αναφέρθηκε στη σκληρή μάχη που έδωσε η πρώτη του σύζυγος με τον καρκίνο, τονίζοντας ότι πάλεψε με χαμόγελο να νικήσει την ασθένεια για τα παιδιά τους.

«Περάσαμε δύσκολα. Δεν έχεις επιλογή πρέπει να είσαι βράχος και αυτό έκανα το διάστημα αυτό. Ευτυχώς, δεν ήμουν μόνος μου. Η οικογένεια της Αναστασίας ήταν δίπλα, η μάνα της, οι αδερφές, ο αδερφός της, όλοι ήταν απίστευτα κοντά. Εκεί που χαλάρωνες όταν όλοι έπεφταν για ύπνο και καθόσουν και… ήταν κάτι δύσκολο, το περάσαμε, η ζωή συνεχίζεται, κρατάμε τις καλές στιγμές. Μετά από ένα χειρουργείο η Αναστασία μου είπε “θα πεθάνω” και της είπα ότι κι εγώ μπορεί να πεθάνω, μπορεί να βγω στον δρόμο και να με πατήσει αυτοκίνητο. Της είπα ότι έχουμε 4 παιδιά και πρέπει να παλέψουμε για αυτά, δεν με νοιάζει και αν πεθάνω αύριο γιατί έχουμε ζήσει ωραία πράγματα μαζί, που άλλοι δεν τα έχουν ζήσει. Μετά από αυτή τη συζήτηση το πάλεψε αγωνίστρια με χαμόγελο για τα παιδιά» ανέφερε, μεταξύ άλλων.

«Μετά το χρυσό έφαγα 36 παγωτά»

Τέλος, ο Πύρρος Δήμας μίλησε για το πρώτο του χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στη Βαρκελώνη το 1992, αποκαλύπτοντας ότι εκείνη την ημέρα έφαγε… 36 παγωτά!

«Φτάνουμε στη Βαρκελώνη κι ήταν εκεί ένας δημοσιογράφος μ’ έναν κάμεραμαν και ρωτούσαν ένα μέρος της αποστολής “τι θα κάνεις εσύ, τι θα κάνεις εσύ;”. Ε λέω κι εγώ “ήρθα να πάρω το χρυσό”. Και κοιτάχτηκαν και κουνούσαν το κεφάλι. Σκεφτόμουν δεν θέλουν να μάθουν τι γίνεται εδώ, αν θα πάω καλά, αν δεν πάω… Κι έλεγα “Καλά θα σας δείξω εγώ”. Αφού πήρα το μετάλλιο τη νύχτα που γύρισα στο Ολυμπιακό Χωριό και λέω τώρα θα φάω αυτά που δεν είχα φάει μέχρι τότε. Είχα χάσει και 7 κιλά αυτό το καλοκαίρι. Είχε μικρύνει και το στομάχι μου. Μόνο νερά υγρά έπινα. Οι υπόλοιποι είχαν πάει για ύπνο και πήγα κάθισα, τυχαία, σε ένα ψυγείο με παγωτά. Έφαγα 36 εκείνη την ημέρα».

Διαβάστε επίσης:

Σταύρος Ζαλμάς: «Η δημοσιογραφία έχει μεγάλη αλητεία μέσα της – Το AIDS τότε ήταν η κοινωνική πανούκλα» (Video)

Σπύρος Παπαδόπουλος: Αν ο καρκίνος είχε διηθήσει, σε δύο μήνες θα είχα «φύγει»

Όσκαρ 2024: «Ανατροπή» με τον Τζον Σίνα – Τελικά δεν ήταν… τελείως γυμνός

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:21