search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:34
MENU CLOSE

Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος – Νεκρός ένας 19χρονος (Video)

12.03.2024 17:09
xantzopoulos-new

Σε τροχαίο δυστύχημα ενεπλάκη τα ξημερώματα της Τρίτης (12/3) ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, με αποτέλεσμα ένας 19χρονος να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στην οδό Δεκελείας, στις Αχαρνές, όταν το τζιπ που οδηγούσε ο τραγουδιστής συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε θανάσιμα ο 19χρονος συνοδηγός, ενώ ο οδηγός παραμένει στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Πώς έγινε το τροχαίο

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν το τζιπ του τραγουδιστή,το οποίο στο βίντεο φαίνεται να τρέχει με μεγάλη ταχύτητα, εξετράπη αριστερά της πορείας του και προσέκρουσε μετωπικά με άλλο όχημα επί της οδού Δεκελείας στο Μενίδι. Ο τραγουδιστής φέρεται να έκανε τον συγκεκριμένο ελιγμό προκειμένου να αποφύγει έτερο όχημα που παραβίασε stop.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από στοπ. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Λόγω της ολισθιρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος, βγήκε στο αντίθερο ρεύμα και χτύπησε άλλο διερχόμενο αμάξι στο οποίο ήταν δύο επιβαίνοντες. Ο ένας κατέληξε. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι» λέει άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

Embed code

Μετά τη σύγκρουση, το όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι, οι οποίοι πήγαιναν στη δουλειά τους, προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού με αποτέλεσμα ένας εκ των δύο νεαρών να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι δύο νεαροί πήγαιναν στην κάβα όπου εργάζονται. «Ήταν προσεκτικοί στην οδήγηση, δεν έτρεχαν» λένε φίλοι τους που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Ξανθόπουλος σταμάτησε αμέσως να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και ήταν σε κατάσταση σοκΟ οδηγός του αυτοκινήτου που παραβίασε το STOP και πετάχτηκε μπροστά στον τραγουδιστή που αναγκάστηκε να κάνει ελιγμό, δεν έχει εντοπιστεί. Μαζί του ήταν και μια γυναίκα συνοδηγός.

Τι υποστηρίζει ο τραγουδιστής

Ο τραγουδιστής σε δηλώσεις του ισχυρίστηκε πως του πετάχτηκε ένα όχημα στο αντίθετο ρεύμα και στην προσπάθειά του να αποφύγει το εν λόγω αυτοκίνητο, συγκρούστηκε με το ΙΧ των δύο νεαρών.

«Όχι, όχι, δεν έχασα τον έλεγχο του αυτοκινήτου», αναφέρει. 

Άνθρωπος από το συγγενικό περιβάλλον του τραγουδιστή δήλωσε επίσης πως «Βγήκε ένα αυτοκίνητο από STOP. Ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει. Δεν έτρεχε ο Γιάννης, πήγαινε με 50 χιλιόμετρα. Το αυτοκίνητο αυτό έφυγε, το ψάχνουμε».

Μιλώντας στην εκπομπή του Alpha, ο τραγουδιστής εμφανώς σοκαρισμένος ανέφερε τα όσα συνέβησαν ζητώντας παράλληλα να δοθούν πληροφορίες από αυτόπτες μάρτυρες για το αυτοκίνητο που ήρθε από το αντίθετο ρεύμα.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που προκάλεσε το θανατηφόρο τροχαίο, κατά τον τραγουδιστή, αναζητείται.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο άνδρας που μαχαίρωσε μάγειρα για μία μερίδα κοντοσούβλι

Ρόδος: Εντοπίστηκε σπάνιο είδος μέδουσας από την Ερυθρά Θάλασσα – Η διάμετρός της μπορεί να φτάσει το 1 μέτρο (Video)

Καθαρά Δευτέρα: Με φουλ πληρότητα οι δημοφιλείς προορισμοί σε Ελλάδα και εξωτερικό

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 20:26