search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:44
MENU CLOSE

Σπάρτη: Ξυλοκόπησε άγρια τη γυναίκα του – «Πήγε να με πνίξει»

12.03.2024 22:19
sparti via

Νέο άγριο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη Σπάρτη, όπου γυναίκα – και μάλιστα πρώην αθλήτρια του body building – ξυλοκοπήθηκε από τον σύζυγό της.

Η γυναίκα μίλησε στην εκπομπή «Livenews» του MEGA, περιγράφοντας τη βία που υπέστη από τον σύζυγό της.

«Με τη λογομαχία το ένα φέρνει το άλλο, όλοι το γνωρίζουμε αυτό. Έτσι συμβαίνει σε κάθε σπίτι καθημερινά. Το θέμα είναι ότι ξέφυγε η κατάσταση καθώς ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός μου σηκώθηκε πάνω, με έπιασε από τα μαλλιά, είχα κοτσίδα, με έριξε κάτω και άρχισε να με χτυπάει στο πάτωμα», είπε η γυναίκα.

«Έχει ξαναπλώσει χέρι»

Το θύμα, μητέρα ενός τρίχρονου αγοριού, αναγκάστηκε να νοσηλευτεί με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

«Ήθελε να πάει να δουλέψει σε ένα βραδινό μπαρ για έξτρα εισόδημα, κάτι που εμένα με έβρισκε πολύ αντίθετη. “Και να σου πω και κάτι; Βαρέθηκα ρε ‘συ (Α…)” του λέω, “πραγματικά θέλω να χωρίσουμε”. Με χτυπούσε με μένος. Το θυμάμαι πάρα πολύ καλά αυτό, κάτι που δεν έχει ξανακάνει… Έχει ξαναπλώσει χέρι μεν, μέχρι ένα σημείο».

Από τα βίαια χτυπήματα η πρώην αθλήτρια υπέστη διάσειση και απώλεια μήνης. Η ίδια καταγγέλλει, ότι ο σύζυγός της επιχείρησε να την πνίξει.

«Προσπάθησε να με πνίξει. Πώς προσπάθησε; Όταν εγώ αφού με χτυπούσε προσπάθησα να φωνάξω για να με ακούσει κάποιος γείτονας, εκείνη τη στιγμή εκείνος έβαλε και τα δύο του χέρια να μου κλείσει τις οδούς, δηλαδή μύτη, στόμα».

Σημειώνεται ότι η δίκη πήρε για τυπικούς λόγους αναβολή, με τον σύζυγό της να είναι ελεύθερος, έχοντας περιοριστικό όρο να μην την πλησιάζει.

Διαβάστε επίσης:

Εμπρησμός η μεγάλη φωτιά στο Λαύριο: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης – Πληροφορίες πως πρόκειται για υψηλόβαθμο αξιωματούχο του δήμου

Χαλκιδική: Βγάζουν ξανά στον δρόμο τον 82χρονο αιμοκαθαιρόμενο – «Οι δικαστικές αποφάσεις δεν ισχύουν;» (Videos)

Παρουσιάστηκε το πρώτο ηλεκτρικό λεωφορείο – Τέλος Απριλίου στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης 250 νέα οχήματα


google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 18:43