search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:59
MENU CLOSE

Κολωνός: Ενοχή του Ηλία Μίχου για 4 από τις 7 κατηγορίες πρότεινε η εισαγγελέας – «Αθώος» λόγω αμφιβολιών για βιασμό της 12χρονης και μαστροπεία

13.03.2024 11:43
kolonos_0206_1200-700_new

Την καταδίκη του Ηλία Μίχου, του βασικού κατηγορούμενου στην υπόθεση μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό, για τέσσερα από τα συνολικά επτά αδικήματα τα οποία αντιμετωπίζει εισηγήθηκε η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.

Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, καθώς η διαδικασία διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, η εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί αθώος ο κατηγορούμενος, λόγω αμφιβολιών, για βιασμό του παιδιού, για μαστροπεία σε οίκους ανοχής και για μαστροπεία μέσω εξαναγκασμού με αποκόμιση πορνικών εσόδων.

Αντιθέτως, η εισαγγελικός λειτουργός στην αγόρευσή του ζήτησε την ενοχή του Ηλία Μίχου για διακεκριμένη κατάχρηση ανηλίκου που δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη από πρόσωπο που του το είχαν εμπιστευτεί, για κατοχή πορνογραφικού υλικού με ανήλικο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξαναγκασμό και κερδοσκοπία, για διευκόλυνση της ανήλικης να εκδίδεται και για οπλοκατοχή.

Αυτή την ώρα, η εισαγγελέας συνεχίζει την αγόρευσή του για τους άλλους 25 κατηγορούμενους, μεταξύ των οποίων είναι και η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά στο Λαύριο: Παραδόθηκε ο αντιδήμαρχος που αναζητούσε η αστυνομία – «Δεν υπήρξε κανένας εμπρησμός» λέει ο δήμαρχος (video)

Χανιά: Αδέσποτη σφαίρα έπεσε σε προαύλιο σχολείου

Φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα: Οριστικά αθώα η Ρένα Δούρου και άλλοι πέντε κατηγορούμενοι

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 11:57