search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:34
MENU CLOSE

Κολωνός: Οργή στο Twitter για την εισαγγελική πρόταση για απαλλαγή Μίχου – Oι αναφορές σε κυβέρνηση και Τέμπη

13.03.2024 16:37
KOLWNOS_SKALIA_new

Ξεχειλίζει η αγανάκτηση των χρηστών της πλατφόρμας Χ (πρώην Twitter) για την σημερινή πρόταση της εισαγγελέως της έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου να απαλλαγεί ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό και την μαστροπεία της 12χρονης από τον Κολωνό,

Η εισαγγελική λειτουργός έκρινε πως ο κατηγορούμενος ως πρωταγωνιστής της δυσώδους υπόθεσης πρέπει να αθωωθεί για τις βαρύτερες από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων βάλλουν κατά ριπάς κατά της εισαγγελέως, θεωρώντας ότι η πρότασή της ευτελίζει το κύρος της Δικαιοσύνης.

Από τα σχόλια των χρηστών του Τwitter δε λείπουν και οι συσχετισμοί με την κυβέρνηση, αλλά και την υπόθεση των Τεμπών, για την οποία θεωρούν ότι θα έχει παρόμοια κατάληξη.

Παράλληλα, γίνεται διαδικτυακό κάλεσμα για συγκέντρωση πολιτών το απόγευμα στον σταθμό του μετρό Σεπόλια, όπου ο Μίχος και οι συνεργοί του φέρεται να οδηγούσε την 12χρονη προκειμένου να την παραλάβουν οι «πελάτες» – βιαστές της.

Να σημειωθεί ότι τα hashtag #12χρονη #Μίχος #Κολωνός είναι τα δημοφιλέστερα στο ελληνικό Twitter.

Μερικά μόνο χαρακτηριστικά tweets

https://twitter.com/kapoioskapoios2/status/1767916508930363642
https://twitter.com/NAthenaios/status/1767915907513237868

Διαβάστε επίσης:

Δικαστικές ενώσεις κατά Μπέου για τα περί διαπλοκής δικαστών στον Βόλο: «Χαρακτηριστική του ήθους του η δολοφονία χαρακτήρων»

Θεσσαλονίκη: Δίωξη σε 32χρονο για τη νέα ομοφοβική επίθεση εναντίον 21χρονου

Κολωνός: Σοκ από την εισαγγελική πρόταση – Aθώωση Μίχου για βιασμό και μαστροπεία, ενοχή για 22 «πελάτες» και μητέρα της 12χρονης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 12:31