search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 23:10
MENU CLOSE

ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτείται ο Όθων Ηλιόπουλος από βουλευτής – Στη θέση του η Πόπη Τσαπανίδου

14.03.2024 09:38
ΟΤΗΟΝ ΝΕς

Την παραίτησή του από βουλευτής αναμένεται να υποβάλλει, ακόμα και εντός της ημέρας, ο Όθων Ηλιόπουλος, επιβεβαιώνοντας τη σχετική φημολογία που αναπτύχθηκε τις προηγούμενες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το κορυφαίο αμερικανικό πανεπιστήμιο στο οποίο διδάσκει, το Χάρβαντ, έθεσε δίλημμα στον κ. Ηλιόπουλο και ο ίδιος επέλεξε, να παραμείνει εκεί.

«Τρέχω μια κλινική, τρέχω ένα εργαστήριο, έχουμε πάρα πολύ μεγάλες κλινικές επιτυχίες τελευταία, δουλεύω με τους αποδήμους πάρα πολύ, προσπαθώ να είμαι στη Βουλή και πηγαινοέρχομαι. Υπάρχει ένα φόρτος εργασίας, νομίζω που κάποια στιγμή αναπόφευκτα θα δημιουργήσει το ερώτημα τι κρατάω τι αφήνω και όσο περνά ο καιρός συμμετέχω κατά κάποιο τρόπο περισσότερο στις στελεχικές λειτουργίες μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ», είχε δηλώσει πρόσφατα ο Όθωνας Ηλιόπουλος, ανοίγοντας επί της ουσίας την πόρτα για την παραίτηση από τη βουλευτική του έδρα.

Η Πόπη Τσαπανίδου, διετέλεσε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ πριν από τις εθνικές εκλογές.

Διαβάστε επίσης

Ρωμανός για συνέντευξη Κασσελάκη: Σήμερα μάθαμε ότι ένας αρχηγός μπορεί να δανείζει και να δανείζεται από το κόμμα του χωρίς να δίνει λογαριασμό

Έλενα Ακρίτα για εισαγγελική πρόταση για Μίχο: «Αισθάνομαι σωματικά άρρωστη»

Νίκος Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ θα αγωνιστεί για να μείνουν οι Κυκλάδες ένα εθνικό κόσμημα»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 23:10