search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:07
MENU CLOSE

Τζένιφερ Λόπεζ: Ακύρωσε 7 συναυλίες – Απογοητευμένοι οι θαυμαστές της

15.03.2024 09:01
lopez-new

Τις συναυλίες της σε επτά πόλεις από την επερχόμενη περιοδεία της με τίτλο «This Is Me… Now: The Tour» ακύρωσε η Τζένιφερ Λόπεζ χωρίς, μάλιστα, να αιτιολογήσει την απόφασή της αυτή.

Ενόψει της πρώτης της περιοδείας μετά από πέντε χρόνια, συγκεκριμένα, η 54χρονη σταρ ακύρωσε όλες τις προγραμματισμένες ημερομηνίες μεταξύ 22 και 30 Αυγούστου στο Νάσβιλ, τη Νέα Ορλεάνη- το Ράλεϊ, την Ατλάντα, το Χιούστον, το Κλίβελαντ και την Τάμπα.

Όπως αναφέρει το Ticketmaster, ο διοργανωτής της εκδήλωσης «αναγκάστηκε να ακυρώσει» τα σόου και δεν «απαιτούνται ενέργειες για την επιστροφή χρημάτων» στον αρχικό τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήθηκε κατά την αγορά.

Ωστόσο, δεν έχει δοθεί καμία αιτία ή εξήγηση αναφορικά με την ακύρωση από την ερμηνεύτρια ή την ομάδα της, αν και κάποιοι σχετίζουν το γεγονός με τα γενέθλια του συζύγου της Μπεν Άφλεκ που είναι ακριβώς μια εβδομάδα μετά.

Απογοητευμένοι οι θαυμαστές της

Αυτό, όπως ήταν λογικό, προκάλεσε τη δυσαρέσκεια κάποιων εκ των θαυμαστών της Τζένιφερ Λόπεζ οι οποίοι κατέφυγαν στην ιστοσελίδα της εταιρείας πώλησης και διανομής εισιτηρίων, εκφράζοντας την απογοήτευσή τους για τις ακυρώσεις.

«Είχα εισιτήρια για μένα και τον φίλο μου για την συναυλία στο Ράλεϊ τον Αύγουστο και μαζί με κάποιες άλλες πόλεις ακυρώθηκε χωρίς καμία εξήγηση ή λόγο. Ανυπομονούσα τόσο πολύ γι’ αυτό και αυτό είναι άκρως απογοητευτικό. Οι θαυμαστές θα έπρεπε να έχουν την ευγένεια μιας εξήγησης» έγραψε κάποιος με έναν άλλο να σχολιάζει:

«Η συναυλία στην Ατλάντα ακυρώθηκε. Γιατί ακυρώθηκε αυτό το σόου χωρίς καμία εξήγηση».

Πάντως, υπάρχουν αρκετοί θαυμαστές που υποστηρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι μάλλον δεν πούλησε αρκετά εισιτήρια και δεν συγκέντρωσε επαρκή αριθμό εισιτηρίων. Αυτό, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται επίσημα μέχρι στιγμής.

Η περιοδεία ξεκινά στις 26 Ιουνίου στο Ορλάντο της Φλόριντα, σηματοδοτώντας την επιστροφή της Λόπεζ στις περιοδείες μετά από πενταετή παύση.

Διαβάστε επίσης:

Γέννησε η Ευαγγελία Αραβανή!

«NAOMI»: Η θρυλική καριέρα της Ναόμι Κάμπελ σε έκθεση στο V&A Museum του Λονδίνου

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Ανεβοκατεβαίνω από τα 140 στα 150 κιλά – Είχα αυτοκτονικές τάσεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 10:06